Obavijesti

Show

Komentari 12

Princ George slavi 6. rođendan, Kate objavila njegove portrete

Princ George slavi 6. rođendan, Kate objavila njegove portrete
5

Povodom 6. rođendana princa Georgea, vojvotkinja Kate Middleton objavila je dvije fotografije dječaka. Slike na kojima princ u dresu sjedi na travi i smije se, snimljene su prošli mjesec u vrtu Kensingtonske palače.

VIDEO

Prvo dijete princa Williama (37) i vojvotkinje Kate Middleton (37) te budući kralj princ George (6), danas će proslaviti 6. rođendan. Povodom proslave, Kensingtonska palača je već tradicionalno objavila nove fotografije dječaka. Riječ je o dvije fotografije snimljene u vrtu palače. Malenog princa fotografirala je njegova mama, vojvotkinja Kate. Kraljevska obitelj potom je na službenom Twitter profilu Kensingtonske palače objavila fotografije. 

- Ove fotografije snimila je nedavno u vrtu Kensingtonske palače vojvotkinje od Cambridgea. Hvala vam svima za predivne poruke i želje povodom rođendana princa Georgea - piše u objavi ispod fotografija. 

Uz dvije fotografije Georgea u nogometnom dresu, vojvotkinja Kate snimila je još jednu na kojoj dječak pozira u tamnozelenoj majici i kratkim hlačama na prugice. 

Princ George najstariji je unuk kraljice Elizabete II. i treći u nasljednom redu za britansku krunu. Ispred njega su djed Charles (70) i tata William. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Princ George slavi rođendan 01:59

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu