Obavijesti

Show

Komentari 52

Prinčevi Harry i William tvrde: 'Diana bi bila grozna baka...'

Prinčevi Harry i William tvrde: 'Diana bi bila grozna baka...'
2

Prinčevi William i Harry ogolili su dušu pred kamerama govoreći o tragičnom gubitku majke Diane. William je rekao da djeci stalno priča o baki Di

VIDEO

Dokumentarac ‘Diana, naša majka: Život i naslijeđe’ prikazan je uoči 20. obljetnice Dianine smrti u automobilskoj nesreći u Parizu, 31. kolovoza 1997., a u njemu prinčevi prvi put bez zadrške govore o svojoj prerano preminuloj majci.

- Zbog razvoda malo smo viđali i mamu i tatu. Balansirali smo između njih dvoje. Mjesec dana prije njezine smrti bili smo s njom i Dodijem Fayedom na jugu Francuske, a onda smo otišli u Škotsku s ocem. Trebali smo je posjetiti dan nakon što je imala nesreću - rekao je princ Harry.

Britain

Princ William i Harry pred televizijskim kamerama prisjećali su se svoje majke i nestašnog odrastanja s njom.

William je rekao da djeci stalno priča o baki Di.

-U kući imamo puno njezinih fotografija. Kate ju nije poznavala pa im ne može puno reći, ali ja to radim stalno. Kada Georgea i Charlotte spremam na spavanje, pričam im o njoj i stalno ih podsjećam da imaju, odnosno da su imali, dvije bake. Važno je da znaju tko je ona bila - rekao je William. Ekskluzivni dokumentarac Britanci su već imali prilike pogledati 24. srpnja. 


- Zamišljam je kako dolazi do njih, u vrijeme kupanja, i da je kada puna mjehurića sapunice, zabavlja se s njima i odlazi - rekao je William kroz smijeh.

Princess Diana 1991

Otkrio je da mu je majka pripremila posebno iznenađenje koje će uvijek pamtiti. Jednom je u kuću pozvala Naomi Campbell, Christy Turlington i Cindy Crawford samo zato što je znala da ih William obožava, a on se prisjetio kako je cijelo vrijeme bio crven u licu jer mu je bilo neugodno. 
Diana je preminula s 36 godina, godinu dana više nego što William danas ima.

Harry je rekao da je njeno lice isijavalo sreću i dodao da se još sjeća njenog smijeha. Vijest o Dianinoj smrti isprva se skrivala od njih dok su bili na odmoru s kraljicom u Balmoralu. Nisu im dali blizu novina, televizora i radioprijemnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga