Obavijesti

Show

Komentari 4

'Princeza' Ena: Ne želim raditi fizičke poslove jer sam trapava

'Princeza' Ena: Ne želim raditi fizičke poslove jer sam trapava
15

Nova epizoda 'Ljepotica i genijalaca' odvela ih je u šumu gdje su se, naravno, morali prilagoditi divljem načinu života. Neke djevojke su s lakoćom obavile zadatke, dok su druge negodovale

VIDEO

U novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' došlo je vrijeme za veliki šumski izazov, a gledatelji su mogli tijekom zadatka vidjeli kakva je snalažljivost i izdržljivost kandidata u prirodi. Prije samog izazova Marino i Petra pokušali su izgladiti probleme. Marino je odlučio prijeći preko njihovog malog nesporazuma.

- Ako bude nešto fizički, tu ćemo briljirati, ako bude nešto mentalno imat ćemo laganih poteškoća - rekao je Marino. Drugi kandidati nisu presretni zbog fizičkih izazova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:15

- Ja ne želim nikakve fizičke zadatke. Ako mogu, izbjeći ću ih zato što sam trapava - rekla je Ena. Kandidate je ujutro iznenadio televizor u boravku, a kad su ga upalili pozdravio ih je Igor koji im je objasnio kako novi izazov od njih iziskuje izuzetnu snalažljivost i timski rad.

Nakon toga natjecatelji su krenuli u kombi koji ih je odvezao na mjesto održavanja novog izazova – u šumu. Nakon što su izašli iz kombija, timovi su otrčali do mjesta za kampiranje gdje su ih čekali nesklopljeni šatori koje su trebali početi sklapati. Pravila su jednostavna: bez uputa, svaki tim mora točno i u potpunosti ispravno podići svoj šator.

- Čim sam vidjela šator, znala sam da bi moglo biti zanimljivo - rekla je Adriana.

- Imamo apsolutno sve što je potrebno za ovaj zadatak, osim znanja sklapanja šatora - dodao je Luka.

Prvi je uspješno šator sklopio Marino u suradnji s Petrom. Nakon toga, prema pravilima izazova si je morao zavezati jednu nogu za nogu svoje partnerice, pa su tako postali tronogi tim koji se mora kretati koordinirano.

Zavezani su morali otrčati uzbrdo, vodom napuniti dvije kante, s kojima su se tako zavezani morali vratiti do šatora kako bi završili izazov. 

- Osjećaj je stvarno super i ja sam stvarno sretna - rekla je Petra. Nakon njih prvi par koji je uspješno završio ovaj dio izazova bili su Marijan i Ena. Nakon zahtjevnog izazova, kandidati su se uvečer odlučili opustiti uz vatru i roštilj te tako iskoristiti boravak u prirodi.

- Jako uživam biti u prirodi, malo se maknuti od grada, dima i smoga - zaključila je Helena. U idućoj epizodi nastavlja se šumska avantura ljepotica i genijalaca.

Nakon današnjeg izazova u kojem su iskusili velike fizičke i umne napore, nova epizoda donosi nastavak uzbudljive igre za kandidate. Testirat će se izdržljivost genijalaca i znanje ljepotica, koje očekuje novi izazov pod imenom bootcamp. 

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden