Obavijesti

Show

Komentari 94

Princeza skandala: Obitelj se na njoj pokušala obogatiti..

Princeza skandala: Obitelj se na njoj pokušala obogatiti..
14

ŽIVOTNA PRIČA Meghan je u nekoliko godina od nepoznate glumice došla do kraljevske obitelji. Na vidjelo je izašla njezina nesređena obiteljska situacija, rođaci koji uzgajaju marihuanu

VIDEO

Prije pet godina znali smo je samo kao zgodnu tajnicu Rachel iz popularne serije 'Suits', a danas su u nju uprte sve oči svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:27

Mala iz Hollywooda danas će postati vojvotkinja. Rachel Meghan Markle (36) rođena je u dobrostojećoj obitelji, odrasla u Hollywoodu, pohađala privatne škole te, prema vlastitim riječima, imala sretno i ispunjeno djetinjstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Harry Meghan Northern Ireland

No, naravno, stvari ne mogu zauvijek biti idealne. Roditelji su joj se razveli i Meghan je ostala živjeti s majkom Dorijom. Oduvijek ju je privlačila gluma pa se odlučila na nju kao životni poziv. Ali probiti se kao glumica u Hollywoodu nije bilo toliko jednostavno koliko je očekivala.

- Nisam bila dovoljno bijela da glumim bjelkinju niti dovoljno crna da budem uvjerljiva Afroamerikanka. Najčešće bih zato dobivala uloge latino žena - rekla je prije koju godinu Meghan. Redovito je glumila, ali bilo je to daleko od holivudske A liste, B liste, C liste...

Commonwealth Day 2018

Solidna glumica, čija je karijera stagnirala, dobila je ulogu u seriji 'Suits' i tad je počeo njezin uspon. Nije joj bio problem u seriji se malo razgolititi i glumiti scene seksa. Karijera joj je napokon bila na pravom putu.

SVE JE POD POVEĆALOM 

Sve češće je punile novinske stupce svojim vezama, a nakon propalog braka s producentom Trevorom Engelsom (44) hodala je s bivšim pornoglumcem Simonom Rexom (43). Za holivudsku glumicu su nekoliko turbulentnih veza najnormalnija stvar... Ali onda, 2016., sve se promijenilo.

Meghan je završila na spoju s princom Harryjem (33) i odjednom je od polupoznate glumice postala jedna od naprepoznatljivijih žena u svijetu, a kad je situacija takva, onda se svaka glupost, nestašluk ili eksces iz mladosti gledaju pod velikim povećalom. Nesređena obiteljska situacija, polubraća i polusestre, rođaci iz Oregona koji uzgajaju marihuanu..., svi su odjednom htjeli dio kolača. Ajmo zaraditi na njoj...

Stručnjaci tvrde: 'Markle je Grace Kelly za iPhone naraštaj'
Stručnjaci tvrde:  'Markle je Grace Kelly za iPhone naraštaj'

Meghan je jedino dijete iz braka između Dorije Ragland i Thomasa Marklea (73). No njezin otac ima još dvoje djece iz prethodnih brakova, koji su se sjetili polusestre kad se počelo 'šuškati' o njezinoj vezi s princem Harryjem.

- Odgajala sam Meghan 12 godina, a ona nas je sad zaboravila - požalila se polusestra Samantha (52), koja se predstavlja kao bivša glumica i manekenka, iako ni najzagriženiji filmoljupci ne pamte njezinu 'karijeru'.

Princ Charles uoči kraljevskog vjenčanja: Volim hrvatska vina
Princ Charles uoči kraljevskog vjenčanja: Volim hrvatska vina

- Mislila sam da ćemo dobiti pozivnicu za vjenčanje, ali eto, to se nije dogodilo. Sigurno je neću tražiti jednu - poručila je Samantha, koja se s Meghan nije vidjela od 2008. godine. Od sestre, navodno, ne želi ništa, ali zato priprema knjigu u kojoj planira 'otkriti svoju istinu'.

- Mediji su o nama stvorili lošu predodžbu. Mi Meghan jako volimo - rekla je Samantha zločestim medijima. I dok se Samantha svim silama trudi završiti u medijima, Meghanin polubrat Thomas (51) od njih bježi, ali to mu uvijek ne uspijeva. A onaj tko bježi nešto najčešće skriva pa su tako izašle neke neugodne priče o nesretnom Thomasu. Prošle godine je uhićen jer je 'potegnuo' pištolj na tadašnju djevojku, pisalo se o njegovoj naklonosti KKK-u, kao i o zloupotrebi droga, ali Thomas je, naravno, sve to demantirao.

No jedan drugi član obitelji Markle ne da demantira svoju povezanost s drogama, nego su one njegov izvor prihoda. Meghanin nećak Tyler Dooley profesionalno uzgaja travu u Oregonu, a za vjenčanje svoje tete spremio je nešto posebno.

- Uzgojio sam sortu ‘Markle Sparkle’. Savršeno je dobra trava, a siguran sam kako bi je Meghan i Harry voljeli probati. Ona je ipak odrasla u SAD-u, a kod nas, pogotovo u Kaliforniji, svi puše travu. A svi znamo i o Harryjevoj ljubavi prema ovoj biljci. Vrlo rado bi ih ugostio u svojem domu i objasno im prednosti marihuane nad ostalim lijekovima - rekao je Thomas koji, točno pogađate, također nije vidio Meghan nekoliko godina, ali se sjetio njezina postojanja kad i svi ostali članovi obitelji.

Titula 'najveće štetočine' u cijelom ludilu kraljevskog vjenčanja, bez ikakvog premca, ipak pripada Meghaninu tati, Thomasu Markleu. Prvo je paparazze pustio u svoj dom da ga snime kako se priprema za vjenčanje, a onda, kad je shvatio koliku je štetu nanio kćeri, od dolaska je odustao.

Navodno je imao srčani udar, a pišemo navodno, jer je stari Thomas u vrijeme infarkta viđen u McDonald’su. No realno gledano, nije obitelj Markle ništa disfunkcionalnija od bilo koje druge obitelji na svijetu. Odjednom su se našli pod svjetlima reflektora i, nažalost po Meghan, tamo se, blago rečeno, nisu snašli.

Na listi uzvanika su glazbenici, glumci i Harryjeve bivše cure
Na listi uzvanika su glazbenici, glumci i Harryjeve bivše cure

VIDI OVO! Saznajte što vaš oblik usana govori o vama. 

Odaberite ruž prema horoskopskom znaku. 

Ovo su 5 najgorih stvari koje vam se mogu dogoditi za vrijeme seksa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali