Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prinova u obitelji Čilić: Tenisač najavio novog člana svoga tima

None Foto: Instagram/kolaž 18

Hrvatski tenisač Marin Čilić objavio je na svome Instagramu kako će uskoro stići novi član u njegovu sretnu obitelj. Prvi reket Međugorja napisao je to kraj fotografije novih kolica...

Tenisač Marin Čilić (31)  na društvenoj mreži pohvalio se kako će na proljeće postati otac.

Njegova supruga Kristina Milković je trudna, a tenisač sretnu vijest nije objavio fotkom s trudnom suprugom, već je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s dječjim kolicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nova vožnja. Uzbuđen sam što s vama mogu podijeliti da tim Čilić raste. Novi član će nam se pridružiti 2020. godine - napisao je Marin, a odmah po objavio stigle su stotine čestitki.

Foto: Instagram

Par se vjenčao 28. travnja 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su na vjenčanje pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se tom prilikom dovezli na ceremoniju u bijelim Teslinim električnim automobilima.  Marin i Kristina sad ne mogu biti sretniji nakon što su doznali kako će u idućoj godini po prvi puta iskusiti i čari roditeljstva.

Foto: Instagram

Tenisač je suprugu upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa. Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. U srpnju 2017. ju je zaprosio, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti. 

PROSLAVIO 30. ROĐENDAN Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

Marin i Kristina posljednjih godina vode 'Zakladu Marina Čilića' koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove.

Foto: Instagram/orijent

- Čvrsto vjerujemo da svako dijete u sebi ima neograničeni potencijal. Ako vjeruješ u sebe, radiš marljivo i ako imaš adekvatnu podršku, možeš ostvariti svaki san. Iz osobnog iskustva znam koliko je to teško i zato je cilj ovog projekta, ali i svih ostalih koje je Zaklada već provela i koje planira provesti u budućnosti, upravo to – biti podrška djeci u ostvarivanju njihovog maksimalnog potencijala i njihovih snova - rekao je Marin Čilić, čija će Zaklada dodijeliti stipendije u nekoliko kategorija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (13)
  • Bravo Čiliću ! Ovo ti vrijedi više od bilo kojeg turnira !! Sretno budući oče .

    7. 10. 2019,   15:35
  • Cestitke.

    7. 10. 2019,   15:52
  • Čestitam

    7. 10. 2019,   20:18