Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Priprema li nas Marvel za novi samostalni uradak o 'Hulku'?

None Foto: themoviedb.org 2

Iako je zeleno čudovište ljubitelj publike još od svojeg prvog pojavljivanja u stripu, u svibnju daleke 1962. godine, njegov prelazak u druge medije je bio iznimno težak

Premda je u pitanju jedan od popularnijih likova iz stripa, 'Hulk' je imao značajne probleme s izlaskom iz stripa na velike, a i male ekrane.

Osim poprilično popularnih animiranih verzija, zeleni div se pojavio u nekoliko navrata i u filmovima, no svaka ekranizacija koja se bavila isključivo njime je prošla relativno loše u kinima. Novac jesu vratile, no ne u mjeri koja bi zadovoljila producente.

 

themoviedb.org

 

Stoga je poprilično zanimljiva izjava glumca Marka Ruffala, koji je opisao svoj rad na najnovijem dijelu 'Thora', ‘Thor: Ragnarok’.

- Propleli smo stvarno zanimljivu priču o Hulku, kroz treći dio 'Thora', i 'Osvetnike 3 i 4'. Kada se sve zbroji, ta priča će ostaviti dojam da se radi o pravom filmu o Hulku, o samostalnom filmu - izjavio je Ruffalo.

 

Iako iz studija u stvari nema naznaka da će se snimati novi film o Hulku, prema uspjehu najnovijeg 'Thora' bismo mogli vidjeti kamo će zeleno čudovište ići. A moramo napomenuti i da je lukavo od Marvela da prvo naprave nekoliko filmova u kojima se Hulk pojavljuje, tako da bi se svidio publici, prije nego sto ponovno probaju napraviti samostalan film.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • Ruffalo je najbolji glumac za Hulka do sad

    1. 2. 2016,   23:02