Obavijesti

Show

Komentari 60

Prizori za sjećanje: Dekoltei iz 2015. koje ćemo dugo pamtiti

Prizori za sjećanje: Dekoltei iz 2015. koje ćemo dugo pamtiti
14

Iako su nam slavne ljepotice priuštile mnogo nezaboravnih trenutaka, samo su neke od njih imale dekoltee koji će ući u povijest. Prisjetili smo se najboljih...

VIDEO

Iako je godina bila bogata raskošnim slavnim dekolteima, Sofia Vergara (43) oduševila je pri samom kraju 2015. godine i to na premijeri 'Ratova zvijezda: Sila se budi' u Hollywoodu. Crvenim tepihom se prošetala s Joeom Manganiellom (38), prvi put otkako su se vjenčali u studenom. No njenog atraktivnog supruga gotovo da nitko nije zamijetio uz bombastičan Sofijin dekolte. 

Profimedia.hr

Beyonce (34) je 2015. godine isticala grudi više no ikad, a strani tabloidi to pripisuju estetskoj kirurgiji. No njen najpamtljiviji dekolte je s crvenog tepiha promocije Tidala, glazbenog servisa njenog supruga Jay Z-ja. Pamtit će se i trenutak kada ju je zaustavila pomoćnica kako bi joj popravila haljinu i dekolte, a Beyonce joj je samo šapnula: 'prestani'. Netko je taj trenutak uhvatio na snimci koja je ubrzo postala hit.  

Profimedia.hr

Rita Ora (25) izjavila je da joj ne smeta kada joj grudi ispadnu iz 'riskantne' haljine jer se ničega ne srami. Stoga, teško je izdvojiti samo jedan Ritin dekolte. Jedan od 'najpopularnijih' bio je onaj kojeg je imala u Versaceovoj haljini početkom prosinca. 

Instagram

Khloe Kardashian (31) često ističe grudi, kao i svoju 'novu' figuru. Velika je obožavateljica dubokih dekoltea koji sežu gotovo do pupka. Khloe se na predstavljanju programa NBCUniversal televizije u svibnju pojavila u dugoj, plavoj haljini koja je toliko dekoltirana da je pravo čudo da su joj grudi ostale pokrivene. 

Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Reperica Nicki Minaj (33) ne čeka da ju fotografi 'uhvate' sa senzacionalnim dekolteom na nekom crvenom tepihu pa najbolje 'fotke' objavljuje sama. Samo ova fotografija donijela joj je stotinu tisuća novih obožavatelja. Ili, barem bi se tako dalo naslutiti. 

Instagram

Jennifer Lopez (45) je još od legendarne 'Grammy' haljine iz 2000. godine u utrci sama sa sobom. Iako taj dekolte nikada nije premašila, blizu je bila ove godine u veljači, kada se na zabavi Vanity Faira nakon Oscara pojavila u ovoj prozirnoj haljini koja ima šljokice na strateškim mjestima. 

Reuters/Pixsell

Kada se Salma Hayek (49) pojavi na dekolteima bogatom crvenom tepihu, sve ostale djevojke mogu otići doma. Iako joj u zadnje vrijeme govore da pretjeruje s dubokim izrezima i 'bombastičnim' dekolteima, Salma se ne obazire i rado ističe svoj najveći adut. 

REUTERS/PIXSELL


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'