Obavijesti

Show

Komentari 17

Prljavi ples: Banderas stiskao Malliku uz sebe, svidjela mu se

Prljavi ples: Banderas stiskao Malliku uz sebe, svidjela mu se
4

Glumac i bolivudska ljepotica zabavljali su se na jahti Paula Allena. Prisutni kažu da je Antonio Malliki govorio da je predivna i uživao dok se ona senzualno izvijala

VIDEO

U prvoj polovici srpnja Melanie Griffith (54) fotografirali su bez vjenčanog prstena. Tada su krenule glasine da se glumica i Antonio Banderas (51) rastaju. Priče o rastavi sve su glasnije otkako internetom kruži snimka u kojoj latino glumac pleše sa zanosnom Mallikom Sherawat.

S bolivudskom zvijezdom Banderas se družio na jahti Paula Allena dok je u lipnju bio na filmskom festivalu u Cannesu. Antonio i Mallika na snimci plešu i izgledaju opušteno i veselo. Glumac ju je nekoliko puta zagrlio s leđa, a ona mu se zavodljivo izvijala u naručju. 

- S Mjeseca se moglo vidjeti da je Mallika Antoniju privlačna. Nije mogao skinuti ruke s nje, a kad su plesali izgledao je kao najsretniji čovjek na svijetu. Privio ju je k sebi i rekao joj da je predivna - otkrio je glumičin stilist Ivan Bitton za RadarOnline.

Rasplesanom paru u jednom je trenutku prišla nepoznata žena i rastavila ih. Malliku je, kaže stilist, gurnula u stranu, sve je izgledalo kao scena iz neke ljubavne drame. Banderas je u travnju u Cannesu navodno koketirao s nepoznatom plavušom. 

Antonio s Melanie ima kćer Stellu (15) dok glumica iz prijašnjih brakova ima sina Alexandera (26) i kćer Dakotu (22). Prijatelji para kažu da Griffith zna Banderasa držati 'na rubu' provocirajući ga točno koliko treba kako mu ne bi dosadila. Kažu da se Antonio ne bi htio rastati jer unatoč svemu voli Melanie. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu