Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Problemi u vlaku: Liam Neeson još uvijek nije gotov s akcijom

None Foto: Twitter/Screenshot 4

Putovanje kući je nešto što većinu nas oduševljava i raduje. No odlazak s posla će jednom putniku prouzročiti nevolje kakve nije nikada u svojem životu očekivao

Prvi foršpan za novi akcijski filma Liama Neesona (koji navodno odustaje od takvih filmova) je postao dostupan. U pitanju je djelo po imenu 'The Commuter', od istog redatelja koji nam je dao i 'Non stop', film s Neesonom i zavjerom u avionu.

No da nam ne bi bilo dosadno, ovaj put je u pitanju Neeson sa zavjerom u...vlaku. Liam glumi agenta osiguravajućeg društva koji postane žrtva kriminalne zavjere na svojem povratku kući nakon posla. Vera Farmiga, u ulozi misteriozne strankinje, će s Liamom početi pričati te će se ubrzo razviti akcija

Pogledajte prvi foršpan

U glavnim ulogama su gore spomenuti Neeson u ulozi agenta osiguravajućeg društva te Vera Farmiga kao kriminalka s planom, dok im podršku daju Patrick Wilson, Killian Scott, Jonathan Banks, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Florence Pugh, and Damson Idris.

Redatelj je Jaume Collet-Serra, koji je s Neesonom već surađivao na filmovima 'Non stop' te 'Ukradeni identitet'. Film u kina dolazi tijekom siječnja 2018. godine.

Tema: FILM

Komentari (4)
  • Već sam pomislio da su mu opet kćer oteli

    15. 9. 2017,   22:01
  • nisam mogao vjerovati kada sam ga prošle godine vidio na listi najplaćenijih glumaca. a kakav trash snima to je prestrašno za takve novce.

    16. 9. 2017,   17:10
  • briga me

    15. 9. 2017,   18:18