Obavijesti

Show

Komentari 0

Problemi usvojitelja: Nisu znali kakva djeca će im u kuću doći

Problemi usvojitelja: Nisu znali kakva djeca će im u kuću doći
2

Umjetna oplodnja traje za poneke ljude i po nekoliko godina. Na žalost, katkad je vrijeme jednostavno uzelo svoj danak i parovi nemaju druge nego odustati od umjetne oplodnje

VIDEO

Živimo u eri kada jedan povelik broj parova nekako usput 'zaboravi' na djecu, no prisjeti se i tog dijela veze kasnije. Za mnoge od njih je tada jedno od rješenja umjetna oplodnja, odnosno medicinski postupak potpomognute oplodnje jajne stanice.

Napokon je došao kraj: Glumica je sasvim odustala od serijala
Napokon je došao kraj: Glumica je sasvim odustala od serijala

U pitanju je postupak koji traje za poneke ljude i po nekoliko godina. Na žalost, katkad je vrijeme jednostavno uzelo svoj danak i parovi nemaju druge nego odustati od umjetne oplodnje. No za sve koji i dalje imaju volje postati roditelji još uvijek nije kraj. Za one koji su još uvijek predani tom cilju tu je posvojenje djeteta.

U pitanju je postupak kojeg i nije toliko lako sprovesti. To je oblik obiteljsko-pravnog zbrinjavanja i zaštite djece koji djetetu omogućuje odrastanje i odgoj u sigurnom obiteljskom okruženju, a posvojiteljima roditeljstvo i osnivanje obitelji. Mnogo se koraka mora proći prije nego što će posvojiteljima biti omogućeno da u stvari posvoje djecu i neki odustanu u procesu.

Ali kada je u pitanju obitelj, ima onih koji će izdržati sve nedaće ne bi li došli do žarko priželjkivanog cilja. Međutim, ponekad i posvojitelji budu jako iznenađeni krajnjim rezultatom, jer pred njih stanu djeca koju su najmanje očekivali.

Kroz jedan takav proces proći će i obitelj koju čine Ellie i Pete, dvoje ljudi u srednjim godinama, koji su se odjednom našli u ulogama roditelja odrasloj djeci.

Pogledajte prvi foršpan

U glavnim ulogama u filmu 'Instant obitelj', onima Ellie i Petea su Rose Byrne i Mark Wahlberg, koji usvoje troje djece. Isabela Moner, Gustavo Quiroz te Julianna Gamiz glume djecu dok su Octavia Spencer i Tig Notaro preuzele uloge socijalnih radnica koje će omogućiti usvajanje spomenutom paru.

'Instant obitelj' režira Sean Andrews, redatelj serijala 'Tatica se vraća kući', u kojem je već radio s Markom Wahlbergom. Film u kina dolazi tijekom ožujka naredne godine, u distribuciji Blitzfilma.

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode