Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Probudila sam se noćas u dva sata i pratila Ellino vjenčanje'

None Foto: Instagram 8

Neka su to oni obavili bez stresa i na svoj način. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model, napisala je Danijela Dvornik na Instagramu

Ella Dvornik (28) nakon pet godina veze udala se za Charlesa Pearcea (41), a ta sretna vijest posebno je razveselila njezinu majku, Danijelu Dvornik (52) koja danas ima rođendan. 

NAKON 5 GODINA VEZE Ella Dvornik se udala: 'Charles me odveo u Vegas da me oženi'

- Kažu da 'ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu'. Neka su to oni obavili bez stresa i na svoj način. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u dva sata i pratila vjenčanje online - napisala je Danijela na društvenim mrežama, naglasivši da joj je rođendan. 

Foto: Instagram

Par ima zajedničko dijete, kćer Balie Dee (1), te obitelj živi u Zagrebu. Prije pet godina, kada su se tek upoznali, Charles je htio Ellu odvesti u Vegas da se vjenčaju, ali ona tada nije imala vizu. Budući da ju sada ima, odletjeli su tamo i rekli jedno drugome sudbonosno 'da'. 

Foto: Instagram

- Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško - ispričala je Ella te nastavila: 

Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena). 

Foto: Instagram

Pratitelji na Instagramu zasuli su ih čestitkama.

- Čestitam. Fotografija je top! Najbolja s vjenčanja koju sam dosad vidjela. Iskrena, radosna, spontana, originalna. Živjeli. I nastavite sve raditi na svoj način - napisala je jedna pratiteljica. 

Foto: Instagram/orijent

Komentari (27)
  • Ovo je skroz slatko! Ne vidim razlog za negativne komentare. Ella je super, haljina je super, kišobrani su super. I Charles je džentlmen. Tako jednostavno, a tako originalno. Ljudi, sretno! :)

    15. 2. 2019,   10:25
  • da sam znao, mogao sam se i ja probuditi

    15. 2. 2019,   10:27
  • Haljinica je preslatka. :)

    15. 2. 2019,   09:58