Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Procurila stara snimka: Markle pjevala božićni hit Santa Baby

None Foto: Pixsell 10

Zbog ovog volim Meghan još više. Tako je slatka s božićnom kapicom, a ima predobar glas, jedan je od komentara, a brojni su fanovi zaključili kako bi Meghan imala i odličnu glazbenu karijeru...

Na YouTubeu je procurila snimka mnogima omiljene božićne pjesme 'Santa Baby' Earthe Kitta iz 1953. godine, koju pjeva Meghan Markle (37) u duetu s prijateljicom, glumicom Natalie Fryman. Snimka datira iz 1998. godine kad je Meghan imala svega 17 godina i pohađala srednju školu. Brojni obožavatelji komentirali su kako vojvotkinja od Sussexa ima odličan glas i vokalne sposobnosti. 

- Zbog ovog volim Meghan još više. Tako je slatka s božićnom kapicom, a ima predobar glas - jedan je od komentara, a brojni su fanovi zaključili kako bi Meghan imala i odličnu glazbenu karijeru.

- Imaš tako dobar glas. Trebala si biti pjevačica, a ne glumica - poručila je jedna obožavateljica.

Duchess of Sussex supports cookbook | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Meghan Markle trudna je pet mjeseci, a kraljevska beba očekuje se u travnju 2019. godine kada je rođena i sama vojvotkinja. Ovo je prvi Božić koji je Meghan provela kao članica kraljevske obitelji. 


 

VIDI OVO! Meghan Markle otkrila: Kraljevska beba stiže uskoro!

Komentari (3)
  • Dosadno

    27. 12. 2018,   12:05
  • Normalna djevojka postala princeza .....kao u bajci ...

    27. 12. 2018,   11:39