Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Procurile fotke natečenog lica: Maja partijala cijelu noć u Istri

None Foto: Privatni album 8

Maja je tulumarila u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. Pjevačica je, čini se, prije vjenčanja malo osvježila lice. Već je bila na estetskim zahvatima

Pjevačica Maja Šuput (39) u subotu se udala za Nenada Tatarinova (36). Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je organizirala i dronove. Dan prije vjenčanja Maja je partijala u istarskoj konobi, a dok se fotografirala s prisutnima, lice joj je bilo 'zamrznuto'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni album

Pjevačica je, čini se, prije svadbe godine osvježila lice. Već je bila na raznim estetskim zahvatima, a stručnjaci tvrde da su najveći problem fileri.

Foto: Instagram

I sinoć se partijalo dugo u noć. Maja je s Nenadom pred sviračima skakutala, a pjevali su stihove njezine svatovske pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'.

- Ono kad mladenka pleše na svoju pjesmu - napisao je jedan od DJ-eva koji je zabavljao goste na ceremoniji, a Maja se u jednom trenutku izula pa nastavila plesati bosa.

Goste su Maja i Nenad počastili tortom na tri kata, a cijelu noć cugalo se na sve strane. Također, u ponudi su bile personalizirane kubanke s inicijalima mladenaca. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (139)
  • Sve nesto preskacem te clanke, kad vidim samo pomislim nek im je sa srecom i to je to. Danas me vjencanica bode u oko vise nego jucer...ok, ok...o ukusima se ne raspravlja....al ova haljina je...blago receno katastrofa. Dizajneru 0 bodova!Puno, puno ljepsa i finija je ona haljina na prvoj slici u kojoj je docekivala goste.

    12. 5. 2019,   08:56
  • Na svadbi je bilo toliko plastike da je vecina mogla doci i 3D printerom

    12. 5. 2019,   09:09
  • Dobro da umirovljenika nije bilo u blizini da ih pokupe i zamijene za 50 lipa

    12. 5. 2019,   09:05