Obavijesti

Show

Komentari 81

Prodala privatnost za 70.000 kn: Mora uvijek biti dostupna

Prodala privatnost za 70.000 kn: Mora uvijek biti dostupna
6

Osim brige za dijete, kraljevska dadilja mora prati rublje, glačati, šetati pse i pripremati zdravu organsku hranu. Turrion, kao i većina kraljevskih dadilja, nikad se nije udala...

VIDEO

Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo (43) je kraljevska dadilja koja pomaže vojvotkinji Kate Middleton (36) i princu Williamu (36) u odgoju njihove troje djece. 

Privatni je život podredila poslu, a za sve dobiva oko 70 tisuća kuna mjesečno. Maria će čuvati i bebu Meghan Markle (37) i princu Harryju (34) koji su prekjučer s javnosti podijelili lijepe vijesti o trudnoći.

Royal visit to Australia and NZ - Day 3

Kraljevsku djecu je do 2014. godine odgajala Jessie Webb, koja je odgajala i princa Williama i Harryja. U dobi od 72 godine, zamijenila ju je, nakon strogih provjera, Maria Teresa. Dadilja je završila najprestižnije fakultete, čije financije je pokrila kraljevska obitelj.

Dadilja živi s kraljevskom obitelji te mora biti dostupna non-stop, po cijeli dan i noć. Trenutno živi s princem Williamom i Kate Middleton u njihovom apartmanu. Ima i svoj poseban dio u kući tako da joj je privatnost uvijek omogućena.

Princess Charlotte christening

Osim brige za dijete, kraljevska dadilja mora prati rublje, glačati, šetati pse i pripremati zdravu organsku hranu. Turrion, kao i većina kraljevskih dadilja, nikad se nije udala. Postoji nepisano pravilo da ih svi oslovljavaju s 'gospođo' iz poštovanja. Kraljevske dadilje se druže isključivo s drugim aristokratima, ne smiju nositi make up, a od nakita smiju imati samo decentne naušnice i narukvice. Također mora poštovati poseban dress code.

Royal visit to Australia and NZ - Day 10

Sigurnost djece je na prvom mjestu, pa dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača. Jedan od uvjeta je da priča više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica.

- Dadilje se podučavaju svemu, od obrambene vožnje do ostalih sigurnosnih pitanja, kako bi bile u stanju brinuti se za budućeg kralja ili kraljicu, Dakle Maria zna sve što je potrebno - rekli su iz kraljevske obitelji. 

PJEVAČICA SE JAVILA NAKON PREKIDA ZARUKA: Bori se s napadima anksioznosti

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'