Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Promijenio je ime u Ivica Marc i postao glumac u poznatoj seriji

None Foto: 6

U Hrvatskoj je radio kao voditelj dnevnih emisija, a kada mu se pružila prilika da postane glumačka zvijezda, nije čekao ni trenutka

Nekadašnji novinar emisije Siniše Svilana, 'Glamour Cafe', i voditelj emisije 'Hrvatska uživo' te kviza 'Upitnik', Ivica Kovačević (42), prije više od deset godina u Americi je ostvario zavidnu glumačku karijeru. 

24sata | Autor: 24sata Foto: 24sata Tamošnjoj javnosti poznat je pod imenom Ivica Marc, a trenutno glumi u Netflixovoj seriji 'Jessica Jones'. Također, završio je sa snimanjem serije 'Power' koju je producirao slavni reper 50 Cent (43). 

Ivica je u Ameriku preselio kako bi ostvario puni glumački potencijal, no još uvijek žali zbog odlaska iz Hrvatske.

- Dobre prilike se ne javljaju često, no kade se dogode, uvijek sam ih spreman prihvatiti. U Hrvatskoj sam imao odličnu karijeru, no mislim da u životu uvijek treba težiti napretku i usavršavanju. Dolaskom u Ameriku puno sam toga naučio o životu, ali i o sebi - izjavio je za Večernji list

Foto: Instagram

Amerikanci će ga uskoro moći pratiti u seriji 'Power' u kojoj glumi kriminalca srpskih korijena. 

- Serija je ovdje jako popularna i svi su jako uzbuđeni jer je ovo posljednja sezona, stoga sve zanima kako će završiti. Izvršni producent i kreator ‘Powera’ je 50 Cent, koji je super lik. ‘Power’ je nastao po njegovoj ideji koji je kasnije razvila Courtney Kemp poznata po radu na seriji ‘Uvod u anatomiju’. Biti na setu s tom ekipom je nezaboravno iskustvo - izjavio je glumac. 

Kao najveći uzor istaknuo je glumca Radu Šerbedžiju (72) s kojim se surađivao na filmu 'Caviar'. 

Foto: Instagram

- On me se najviše dojmio. Rade je vrhunski glumac i umjetnik kojem je nakon svih uspjeha i dalje važno da svaka scena bude savršena - zaključio je Ivica. 

Nadodaje kako mu je u početku bilo jako teško i kako je počeo od same nule, bez ičije pomoći. Ameriku smatra obećanom zemljom u kojoj svatko može postići svoj maksimum ukoliko je spreman žrtvovati se. 

Komentari (10)
  • Joj da sad je Davor Garić 😃

    23. 6. 2019,   16:19
  • Ivica Marc ??? prodao si se ???

    23. 6. 2019,   13:18
  • Homoseksualci su uvijek bili nadareni za umjetnost i glumu.

    23. 6. 2019,   18:44