Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Propala tvrtka slavne skijašice: Nika Fleiss duguje 690.000 kn

None Foto: Instagram 3

Sudska odluka uslijedila je nakon prijedloga Financijske agencije (Fine) iz veljače ove godine u kojem se tražilo pokretanje stečaja zbog neplaćenih dugova...

Trgovački sud u Zagrebu donio je rješenje kojim se istovremeno otvara i zaključuje stečaj nad Ski Studio Fleiss d.o.o., tvrtkom proslavljene hrvatske skijašice Nike Fleiss i njezinog oca Rena pa će se nakon pravomoćnosti rješenja ta tvrtka s više od 690.000 kuna nepodmirenih obveza brisati iz sudskog registra.

Sudska odluka uslijedila je nakon prijedloga Financijske agencije (Fine) iz veljače ove godine u kojem se tražilo pokretanje stečaja zbog neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana i ukupnom iznosu od nešto više od 14.000 kuna.

No, prema u petak objavljenom sudskom rješenju, iz sustava e-Blokade proizlazi da je ukupan nenaplaćeni iznos obveza obiteljske tvrtke Fleissovih na dan 24. kolovoza 2018., a po svim neizvršenim osnovama za plaćanje na računu dužnika čak 690.825 kuna. Ističe se i da početak blokade računa te tvrtke traje od kraja rujna prošle godine.

 

Dreaming of Bahamas 🇧🇸

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)

Prema podacima navedenima u prijedlogu Fine, Ski Studio Fleiss ima jednog zaposlenog, otvorene račune i oročen novac u dvije komercijalne banke, a osim toga Fina ne raspolaže drugim podacima o imovini tog dužnika.

Ski Studio Fleiss tvrka je osnovana u siječnju 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a kao direktori navode se Reno i Nika Fleiss. Kao predmet poslovanja te tvrtke, registrirane kao društvo s ograničenom odgovornošću za građenje, usluge i trgovinu, ističe se projektiranje i uklanjanje građevina, promidžba, turističke usluge, sportska rekreacija i poduka iz skijanja.

Prema posljednje predanim podacima o poslovanju, Ski Studio Fleiss je 2016. imao nešto više od 360.000 kuna prihoda i krajem te godine ostvario je dobit od gotovo 35.000 kuna.

Nika Fleiss u svojoj je skijaškoj karijeri prvi puta nastupila u Svjetskom skijaškom kupu 2002. a iste je godine kao hrvatska reprezentativka na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju osvojila dvanaesto mjesto u slalomu. Nastupila je i na Olimpijskim igrama u Torinu 2006. a napustila je hrvatsku A reprezentaciju u travnju 2010. Njezin otac Reno poznati je skijaški stručnjak koji je, između ostaloga, i višegodišnji voditelj natjecanja zagrebačke Snježne kraljice.

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

 

Marko Prpić/PIXSELL | Autor: Marko Prpić/PIXSELL/HNK Gorica Foto: Marko Prpić/PIXSELL/HNK Gorica

Komentari (96)
  • Proslavljene hrvatske skijasice????Pa njoj je bio uspkeh uci u prvih 30,a i to je rijetko kad uspijevala

    24. 8. 2018,   18:14
  • Posebno bahata i umisljena djevojka ! Par puta bili u drustvu ! Niko joj nije ravan !

    24. 8. 2018,   18:13
  • Slavna skijašica, ušla je dva i pol puta u 2.vožnju u karijeri

    24. 8. 2018,   18:16