Obavijesti

Show

Komentari 96

Propala tvrtka slavne skijašice: Nika Fleiss duguje 690.000 kn

Propala tvrtka slavne skijašice: Nika Fleiss duguje 690.000 kn
3

Sudska odluka uslijedila je nakon prijedloga Financijske agencije (Fine) iz veljače ove godine u kojem se tražilo pokretanje stečaja zbog neplaćenih dugova...

VIDEO

Trgovački sud u Zagrebu donio je rješenje kojim se istovremeno otvara i zaključuje stečaj nad Ski Studio Fleiss d.o.o., tvrtkom proslavljene hrvatske skijašice Nike Fleiss i njezinog oca Rena pa će se nakon pravomoćnosti rješenja ta tvrtka s više od 690.000 kuna nepodmirenih obveza brisati iz sudskog registra.

Sudska odluka uslijedila je nakon prijedloga Financijske agencije (Fine) iz veljače ove godine u kojem se tražilo pokretanje stečaja zbog neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana i ukupnom iznosu od nešto više od 14.000 kuna.

No, prema u petak objavljenom sudskom rješenju, iz sustava e-Blokade proizlazi da je ukupan nenaplaćeni iznos obveza obiteljske tvrtke Fleissovih na dan 24. kolovoza 2018., a po svim neizvršenim osnovama za plaćanje na računu dužnika čak 690.825 kuna. Ističe se i da početak blokade računa te tvrtke traje od kraja rujna prošle godine.

 

Dreaming of Bahamas 🇧🇸

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)

Prema podacima navedenima u prijedlogu Fine, Ski Studio Fleiss ima jednog zaposlenog, otvorene račune i oročen novac u dvije komercijalne banke, a osim toga Fina ne raspolaže drugim podacima o imovini tog dužnika.

Ski Studio Fleiss tvrka je osnovana u siječnju 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a kao direktori navode se Reno i Nika Fleiss. Kao predmet poslovanja te tvrtke, registrirane kao društvo s ograničenom odgovornošću za građenje, usluge i trgovinu, ističe se projektiranje i uklanjanje građevina, promidžba, turističke usluge, sportska rekreacija i poduka iz skijanja.

Prema posljednje predanim podacima o poslovanju, Ski Studio Fleiss je 2016. imao nešto više od 360.000 kuna prihoda i krajem te godine ostvario je dobit od gotovo 35.000 kuna.

Nika Fleiss u svojoj je skijaškoj karijeri prvi puta nastupila u Svjetskom skijaškom kupu 2002. a iste je godine kao hrvatska reprezentativka na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju osvojila dvanaesto mjesto u slalomu. Nastupila je i na Olimpijskim igrama u Torinu 2006. a napustila je hrvatsku A reprezentaciju u travnju 2010. Njezin otac Reno poznati je skijaški stručnjak koji je, između ostaloga, i višegodišnji voditelj natjecanja zagrebačke Snježne kraljice.

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

 

Marko Prpić/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao