Obavijesti

Show

Komentari 61

Proporcije poznatih Hrvatica: Kolinda se najviše istesala...

Proporcije poznatih Hrvatica: Kolinda se najviše istesala...
20

Predsjednica se liposukcijskom dijetom u posljednjih nekoliko godina 'prepolovila'. Trenutačne mjere su joj 110-67-96 (grudi-struk-bokovi)

VIDEO

Rijetko se koja domaća, u ovom slučaju utjecajna dama može pohvaliti upornošću kad je riječ o skidanju kilograma poput Kolinde Grabar-Kitarović (51). Predsjednica se liposukcijskom dijetom Kenana Mandre u posljednjih nekoliko godina 'prepolovila'. Trenutačne mjere su joj 110-67-96 (grudi-struk-bokovi).

- Riječ je o prehrani koja se prvenstveno temelji na povećanom unosu zdravih masti i proteina. Zapravo je riječ o laganoj mediteranskoj kuhinji - ribi i pilećim prsima s maslinovim uljem te obilnim prilozima povrća i salata - rekla je Kolinda prošle godine u intervjuu za magazin Gloriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:56

Uz to što pazi na prehranu i vježba, predsjednica je počela i trčati. Još jedna dama koja je vrlo uporna kad je riječ o izgledu je Severina Kojić (47). Pjevačica godinama vježba i pazi na prehranu. Svojedobno je rekla da za vitke noge napravi sto čučnjeva dnevno. Kombinira razne vježbe poput treninga s utezima pod nadzorom trenera, s vlastitom težinom, pilatesa, joge... Sevine mjere su 95-61-95. Na visinu od 171 cm ima 55 kila.

Njezina kolegica Jelena Rozga (42) nekoć je bila balerina pa je seksi tijelo 'istesala' napornim baletnim treninzima i plesom. Danas voli duge šetnje sa svoja dva jorkširska terijera. Iako su danas zahladile odnos, kako nam je Rozga svojedobno rekla u intervjuu, Seve je ta koja ju je nagovorila da počne nositi minice. Jelena je naime prije bila uvjerena da ima okserice od plesanja baleta. Plavokosa Splićanka je visoka 170 cm, a teška 55 kg. Mjere su joj 90-64-96.

Nives Celzijus (37) visoka je 168 cm, a teška 60 kg. Njezine mjere su 110-70-98. Pjevačica svakodnevno vježba pilates, a rekla je kako to najviše voli raditi bez grudnjaka i gaćica. Odnedavno je počela vježbati i u teretani.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S NIVES CELZIJUS:

Pokretanje videa...

04:00

Često na društvenim mrežama objavljuje videouratke vježbi 'za kućanice'. Zagrepčanka je san brojnih muškaraca koji joj svakodnevno šalju ljubavne poruke i zovu je na spoj preko društvene mreže.

'Zarađivala sam 4000 eura u pola sata. Svi su me obožavali'
'Zarađivala sam 4000 eura u pola sata. Svi su me obožavali'

Ava Karabatić (31), koja je nedavno najavila kandidaturu za predsjednicu, tri puta tjedno ide na anticelulitne masaže i svaki dan pliva po dva puta s perajama. Teretane izbjegava jer ne voli zatvorene prostore. Ava na visinu od 178 cm ima 57 kilograma. Mjere su joj 93-62-89.

- U pidžami izgledam kao djetešce jer imam male bokove - kaže Ava. Dodaje kako joj je otac Ivica 2007. platio silikone u grudima vrijedne 26.000 kuna jer je maturirala s odličnim i upisala se na fakultet.

Lidija Bačić (34) visoka je 178 cm, a noge su joj duge 107 cm. Obujam grudi joj je 95 cm, a struk 62 cm. Tvrdi da ne vježba već je njezin izgled rezultat dobre genetike.

- Mnogi se pitaju je li moj izgled rezultat photoshopa i prijevara. To govore samo zato što me nikad nisu vidjeli uživo - samouvjerena je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje