Obavijesti

Show

Provedi najzabavniju subotu uz Luku Vidovića i Luku Nižetića

Provedi najzabavniju subotu uz Luku Vidovića i Luku Nižetića
27

Početak školske godine itekako može biti zabavan! Dođite na Trg kralja Tomislava u Zagrebu 24. rujna te uživajte u edukativnim, gastro i kreativnim radionicama, nagradnim igrama i zabavnom programu.

Početak školske godine veliki je izazov za svakog školarca, ali i roditelje. Bez obzira na dob i razred, novo školsko zvono svakom đaku mijenja život. Potrebno je ponoviti gradivo, nabaviti školsku opremu i vratiti se u školsku rutinu. No povratak u klupe može biti i zabavan! Za nikad zabavniji “back to school” pobrinula su se 24sata koji 24. rujna na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu pripremaju najveći i najbolji event - “Piknik za školarce”. Programskih atrakcija neće nedostajati.

Od 9 do 18 sati u središtu grada školarce, roditelje, ali i sve one koji se žele dobro provesti očekuje bogat program. Poznati akademik kulinarstva Branko Ognjenović i chef Dario Lide iz kulinarskog studija Majstor kuhar pripremat će idealan dnevni menu za školarce. Gastroshow snabdijeva Konzum, a u kuhinji će se kao glavne namirnice rabiti Piko, Margo i ABC sir. Piko s ABC sirom proizvod je koji je objedinio neizostavna dva sastojka svakog sendviča. Piko s ABC sirom može se uvrstiti u svakodnevne obiteljske ili individualne jelovnike, a osim što je bogat bjelančevinama, ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju. Osim što je izvor zdravih i poželjnih masnoća potrebnih organizmu, Margo ne sadrži kolesterol, a bogat je vitaminima A, D i E. Uz to, Margo omogućava jednostavnu i brzu pripremu kvalitetnog i ukusnog doručka koji će školarcima osigurati dovoljno makronutrijenata i energije. ABC svježi krem sir vjerni je saveznik svakog roditelja koji svojoj djeci želi osigurati hranjiv obrok. Upravo ABC Junior koji je prirodan, bez konzervansa i dodatnih aditiva, sadrži sastojke koji osiguravaju pravilnu prehranu i potrebnu količinu energije - proteine i kalcij, tvari neophodne za zdrav razvoj.

Uz novi program “Disney avantura u Konzumu” povratak u školske klupe itekako je zabavan. Na Tomislavcu će svi školarci moći osjetiti čaroliju “Snježnoga kraljevstva” uz omiljene likove iz Kraljevstva Arendelle ili zavladati zvjezdanom galaksijom uz popularne likove Star Wars. Piknik za školarce Jana će učiniti još veselijim i ljepšim donoseći Janu Frozen oslikanu junacima "Snježnog kraljevstva" Olafom, Elsom i Annom. Janina besprijekorna čistoća i vrhunska svojstva ostaju nepromijenjena dugo nakon punjenja u boce, zbog čega je Jana nezamjenjiva na pikniku, jer uz sve igre i zabavu djeca ne smiju zaboraviti na hidraciju, a veseli likovi iz popularnog animiranog filma sigurno će izazvati oduševljenje. Svakom posjetitelju LEGO® Store poklanja kupon, koji omogućuje 20% popusta u  LEGO® Store na jedan odabrani artikl do kraja mjeseca, a najbrži će dobiti i voucher za poklon koji se isto može zamjeniti u  LEGO® Store i to čak bez obaveze kupnje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na pikniku ćete moći razgledati i tenisice Cvičke Borova koje su ove sezone pravi hit. Dolaze u raznim bojama, nemaju klasične vezice nego elastične trake te se obuju za samo koju sekundu.  ​Hrvatski školski muzej predstavit će se raznolikim i zanimljivim programom. Uz izložbu “Uokviri svoje školsko ponašanje“ posjetitelji će moći sudjelovati i u poznatim radionicama Školskog muzeja Ženski ručni rad i Svijet enciklopedije u malom (izrada suvenira magneta povodom izložbe „Bertuchovo slikovno carstvo – Otkrij tajne dječje enciklopedije“), a saznat će i što sve čuva ovaj jedini specijalizirani muzej za područje školstva u Hrvatskoj.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se dječji zborovi Kikići i GenijalciBajka te Pahuljice, za plesni Step by step, Traumatic Artsplesna skupina LanaAtomic Dance FactoryAtomic Dance Factory najpoznatija je hrvatska plesna skupina koja se bavi street plesovima poput hip-hopa i break dancea. Ansamblu plesne skupine ADF pridružit će se i juniori koji u listopadu putuju na Svjetsko prvenstvo. Zajedno sa školom, i ADF kreće sa novom sezonom u kojoj upisuje članove do 15 godina, pa ako i Vaš školarac želi zaplesati, slobodno im se javite.


Luka Vidović u srce Zagreba donijet fantastičnu mađioničarsku predstavu „Magic show za cijelu obitelj“ te na najbolji način – smijehom obilježiti početak nove školske godine. Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena smijehom i zabavom od početka do kraja te nevjerojatni trikovi koji će djecu, ali i odrasle ostaviti bez daha! Uz sve to, možda baš netko iz publike na trenutak postane mali čarobnjak koji će Luki pomoći pri izvođenju trikova!

Dječja igraonica “Šareni balon” uz gostovanje likovnih umjetnika te pomoć Peveca i partnera zajedno sa svim posjetiteljima obilježiti će početak još jedne školske godine kreativnim radionicima te animacijama za svu prisutnu djecu ali i odrasle. U suradnji s partnerima Bolton i JUB, Pevec priprema radionice pod vodstvom animatora koji će osim kreativnosti poticati i natjecateljski duh. Za one sudionike radionica koji najuspješnije odrade tematski zadatak Pevec je pripremio i nagrade iznenađenja! 

Moći ćete se upoznati i s međunarodno priznatom metodom učenja engleskog jezika Helen Doron. Zdravog odrastanja nema bez zdravih navika. Tako će Sportska akademija Mali sportaši predstaviti univerzalni sportski program namijenjen predškolskom i osnovnoškolskom uzrastu, a Udruga studenata dentalne medicine Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, zabavnu radionicu o oralnoj higijeni pod imenom “Zubić”. Radionice preventivnog projekta "Zubić" osmišljene su kako bi djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta pokazale na važnost i pravilan način održavanja oralne higijene, upoznale ih s radom i važnosti stomatologa, te time otklonile strah od posjeta stomatologu i stomatoloških zahvata. Tehnike i znanja prenose se djeci pomoću didaktičkih modela, igračaka, radnih listića, bojanki te raznih interaktivnih igara. Djeca će na kraju radionice dobiti poklon u obliku pohvalnice te četkicu i pastu za zube. Stomatološka ordinacija Pavelić-dugogodišnji prijatelj djece kroz edukativnu radionicu naslova "Tvoj osmijeh je bitan" pokazat će kako sačuvati zube s pravilnom oralnom higijenom, prehranom i ponašanjem u vrtiču, školi i kod kuće. Na nagradnom natječaju baš svaki odgovor na pitanje:" Zašto je sve osmijeh bitan?" zaslužiti će Curaprox četkicu za zube.

Pripadnici Vatrogasne zajednice Grada Zagreba educirat će djecu o sigurnosti u kući i opasnosti od vatre te prirediti zabavnu demonstriraciju svoje opreme.

U poslijepodnevnim satima školarcima, ali i njihovim roditeljima te svim prisutnim Luka Nižetić će poželjeti uspješno školovanje i razveseliti ih pjevačkim nastupom. 

Budite i vi dio velike proslave početka školske godine i nezaboravnog piknika u središtu Zagreba, u subotu 24. rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'