Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Provedite idealnu žensku kino chic večer uz poklone i film

None Foto: Bojan Zibar 3

Ako volite CineStarove CineLady večeri, u Très Chic ćete se zaljubiti na prvu jer u boutique kinu sve poprima još zanimljiviju dimenziju. Nemojte na sebi štediti i budite chic

U novoj kino sezoni najšarmantnije kino u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema, pokreće novi program - Très Chic - filmske večeri namijenjene ženskoj publici. Ako volite CineStarove CineLady večeri, u Très Chic ćete se zaljubiti na prvu jer u boutique kinu sve poprima još zanimljiviju dimenziju.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Jednom u mjesecu stvorite svoju žensku oazu i zakoračite u drugačiju stvarnost. Ambijent u kojem se osjećate posebno svaki dan, baš te večeri upotpunite ženskim društvom koje je spremno opustiti se, posvetiti vrijeme sebi i zaokružiti ga odličnim filmskim naslovom. Filmske večeri koje se pokreću u novoj sezoni imaju limitiran broj sjedala, samo 56, jer se osim u WOW baru, održavaju u prekrasnoj ružičastoj boutique dvorani u kojoj je aktivna usluga Boutique Experience; budući da je riječ o boutique iskustvu koje se može doživjeti samo u Kaptol Boutique Cinema, u cijeni kino ulaznice uključeno je i piće u baru, tako da je doživljaj izlaska potpun. Uz to, svaka posjetiteljica Très Chica dobiva poklone partnera, pa ne čudi informacija da su sve ulaznice već rasprodane!

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Très Chic večeri počinju s filmom 'Počinjem ponovno' s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi. Riječ je o duhovitom filmu koji će ženska publika obožavati kao i prethodne filmove ovog producentskog tima, scenaristice i redateljice Nancy Meyers i njezine kćeri Hallie Meyers-Shyer, a među kojima su: 'T'he Intern', 'The Holiday', 'It’s Complicated', 'The Parent Trap', 'Something’s Gotta Give', 'What Women Want'. Prva Très Chic večer održat će se u četvrtak 07. rujna u 20 sati, a ulaznica više nema u prodaji.

Znate da zaslužujete izlazak, svoje vrijeme, piće s prijateljicama, mamama, kćerima, sestrama. Neka to bude ženski kružok koji vas čini sretnijima, upravo u Kaptol Boutique Cinema. Pratite Kaptol Boutique Cinema na Facebooku, Instagramu te putem web stranice kako biste na vrijeme saznali datum sljedećeg Très Chica i na vrijeme osigurali svoje mjesto!

Tema: FILM

Komentari (1)
  • ako ću se zaljubit ,onda neidem ;DD

    30. 8. 2017,   14:54