Obavijesti

Show

Komentari 5

Pružili su im ljubav i sreću: Slavni koji su posvojili djecu

Pružili su im ljubav i sreću: Slavni koji su posvojili djecu
1

Rekorderke u posvajanju su Madonna koja je usvojila četvero djece i Angelina Jolie koja ima troje posvojenih. Michelle Pfeiffer ima biološkog sina, ali je odlučila usrećiti još jedno dijete

VIDEO

Charlize Theron

24th Annual American Cinematheque Award Honors Matt Damon - Beverly Hills

Prije pet godina Charlize Theron (42) posvojila je dječaka Jacksona (6) iz SAD-a, a djevojčicu August (2) usvojila je 2015. godine.

- Svijest o posvajanju imala sam još od kad sam bila djevojčica. Kad sam imala 8 godina zamolila sam majku 'Odvedi me u sirotište da posvojimo bebu' - rekla je glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Michelle Pfeiffer

PA/Pixsell

Sa suprugom, scenaristom Davidom E. Kelleyem (61), Michelle Pfeiffer (59) ima biološkog sina Johna (23) i posvojenu kći Claudiju (24).

- Mrzim kad netko naglašava da je ona usvojena. Nema nikakve razlike između njih, oboje ih jednako volim - rekla je Pfeiffer.

Nicole Kidman

Nicole Kidman at the World Premiere of the Film Adaptation of the Musical "Nine" at Odeon Leicester Square in London on December 3rd 2009

Kad je bila u vezi s Tomom Cruiseom, par je posvojio Isabellu (24) i Connora (22). Oni su nakon razvoda ostali kod glumca, a Nicole Kidman (50) je izjavila da je zadovoljna kako ih je Tom odgojio.

- Oni su prekrasna djeca - rekla je glumica.

Madonna

22912755

Pop kraljica Madonna (58) rodila je 1996. kćer Lourdes, a 2010. sina Rocca. Dječaka Davida Bandu (11) i djevojčicu Mercy James (10) posvojila je u Malaviji, a prije nekoliko mjeseci tamo je usvojila i blizanke Esther Stellu (4).

- Znala sam da će me kritizirati zbog objave knjige o seksu ili poljupca s Britney Spears na dodjeli nagrada, ali nikad nisam mislila da će me kažnjavati zbog toga što želim spasiti život djeteta - kaže Madonna.

Sandra Bullock

40th Toronto International Film Festival

Od javnosti je isprva tajila da je posvojila bebu iz New Orleansa, a sada rado priča koliko joj je sin Louis (7) promijenio život.

- Prije Louisa nisam znala što je to ljubav, nisam znala što je to nedostatak sna, što je doista važno u životu - kaže Sandra Bullock (53) koja je nakon toga posvojila i djevojčicu Lailu (5).

Angelina Jolie

21st Annual Hollywood Film Awards - Arrivals

Glumica Angelina Jolie (42) je prije nego što je upoznala Brada Pitta (52) kao samohrana majka posvojila dječaka Maddoxa (16) iz Kambodže. S glumcem je kasnije posvojila djevojčicu Zaharu (12) iz Etiopije, a 2006. je rodila djevojčicu Shiloh. Iz Vijetnama je 2007. posvojila dječaka Paxa (14), a 2008. je rodila blizance Vivienne i Knoxa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju