Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prva dama - Carla Bruni: Bit ću mu supruga do smrti

None Foto: 24sata/ilustracija

Prije braka Carla je govorila da joj je monogamija dosadna. Sad tvrdi kako se kao konzervativna Talijanka grozi razvoda te će biti doživotno vjerna

Carla Bruni (40) zbog Nicolasa Sarkozyja (53) već je počela nositi cipele ravnih peta kako francuski predsjednik pokraj nje ne bi izgledao poput patuljka. Više neće pozirati gola, no i dalje će pjevati.
- Neću prestati pisati pjesme, ali do završetka suprugova mandata neću izdati novi album. Poslije toga ćemo vidjeti - rekla je bogata manekenka i francuska prva dama. Za list L’Express dala je svoj prvi intervju nakon što se prije dva tjedna udala za Sarkozyja. Manekenka i pjevačica “teška” 18 milijuna eura za Nicolasa se udala samo tri mjeseca nakon što su se upoznali te četiri mjeseca poslije njegova razvoda od Cecilije. Zaljubili su se na večeri kod Nicolasova prijatelja. Ona je svom prijatelju rekla kako želi muškarca “nuklearne“ snage. Na večeri je Carla pričala o svojim koncertima. Sarko je obećao da će biti u prvom redu. Počela ga je kritizirati zbog loše politike prema imigrantima. On joj se pravdao nesporazumom. Govorio joj je kako on u vladu želi uključiti žene i manjine. Ubrzo su sjeli u njegov službeni autmobil, a Sarkozy je navodno odbio seks na prvom spoju.
- Kao prva dama želim sačuvati osobnost. Još ne znam što mogu raditi kao prva dama, ali znam da ću to raditi ozbiljno - poručila je. Dodala je kako se ona smatra Talijankom pa se nikako ne bi željela razvesti. Prva dama bit će do kraja Nicolasova mandata, a njegova supruga ostat će do kraja života.
- S njim imam osjećaj da mi se ništa loše ne može dogoditi. Nestala je anksioznost koju sam osjećala još od djetinjstva - otkrila je manekenka.

Komentari (7)
  • ma bravo za nju....ko da nas to briga..

    13. 2. 2008,   17:49
  • Mislim da o ovoj vezi sve govori njihov prvi spoj! U kojem je seks odbio smiješni kepec!? Kakav pizdek...

    13. 2. 2008,   18:08
  • Dosadni su , jadni i patetični. Dosta mi je više vjesti o ovom kepecu Sarkozyu. Najgori predsjednik kojeg je Francuska mogla izabrat, starletu.Jadno.

    13. 2. 2008,   17:29