Obavijesti

Show

Komentari 476

Upoznajte stanare BB kuće: Tko će se tući, a tko voljeti?

Upoznajte stanare BB kuće: Tko će se tući, a tko voljeti?
52

Voditeljica Antonija Blaće najavila je da će se Big Brother 'igrice' odigrati ove sezone pod geslom 'tajne i laži'. Prve su u kuću ušle vlasnica kozmetičkog salona Nikita i kuharica Bojana

VIDEO

Antonija Blaće prvo je predstavila vlasnicu kozmetičkog salona iz Lovrana, 28-godišnju Nikitu Dajčer koja,ako pobijedi, želi otvoriti salon u Kanadi. U slobodno vrijeme bavi se powerliftingom, a najviše je, kaže, 'dignula' 125 kilograma. 

26
| Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

- Da sam znala da ću upasti, ne bih se prijavila - rekla je Nikita u studiju, u razgovoru s Antonijom Blaće. Kada je stigla na pozornicu, zaplakala je i potrčala je dečku, nogometašu Dinu u zagrljaj. 

Druga kandidatkinja je Bojana Lončarević iz Rijeke, koju je Nikita odabrala kao svoju partnericu s kojom će ući u kuću. Riječanka Bojana je kuharica i radi u Austriji, a Nikitu je osvojila jer je ljubiteljica životinja. Bojana je razvedena, a za sebe kaže da je teška osoba. 

- Mrzim šoviniste, nacionaliste i bahate ljude. Muškarcima volim dominirati - rekla je Bojana.

Kada su Nikita i Bojana ušle u kuću, bile su oduševljene interijerom, a posebno punim frižiderom i pripremljenom hranom na stolu. 

Iduća se u studiju Antoniji pridružila bivša vojnikinja Renata Nemeček. Ima 31 godinu, visoko samopouzdanje i ističe da 'želi sve i odmah'. 

- Osam godina sam radila u vojsci, dobro se osjećam u muškom društvu - rekla je Renata, koja sa ženama, kaže, nije 'baš dobra'. Ne voli, doduše, niske muškarce jer su svi 'ispod 170cm samo prijatelji'. 

Renata u kuću ulazi s 25-godišnjim Tomislavom iz Kaštela koji je visok 205 cm. 

- Dobar sam u dvije stvari, mijenjanju žarulja i skidanju zvijezda s neba - rekao je romantični 'div' iz Splita, Tomislav Roso. Za sebe kaže da nije tipičan dečko te se ne uklapa u masu. Ne voli bahati i licemjerne ljude. 

Iduća stanarka također je iz Splita. Lucija Stojak ima 23 godina i za sebe kaže da je bolja od drugih. Kaže da je inteligentna i lukava, a ne voli škrte i lijene ljude. Žene ju ne vole, ali to joj nije bitno sve dok ju vole njihovi muževi. 

- Ispod šminke, ja sam jedna obična djevojka iz susjedstva - rekla je Lucija koja je imala malo problema s odabirom između dva kandidata. Nakon dužeg razmišljanja, izabrala je Antonija Benčaka

Antonio dolazi iz Križevaca i ima 21 godinu. Bavi se građevinom.

- Jako sam zaštitnički nastrojen prema ženama jer sam mlad ostao bez majke - otkrio je Antonio kojeg zovu 'Blenky'. Imao je djevojku koja je bila peterostruka prvakinja Hrvatske u obaranju ruke. 

- Kad mi je opalila šamar, skoro sam se onesvijestio - rekao je Blenky kojem, dodaje, nedostaje ženske ljubavi. Najviše se kaje što je upao u loše društvo, no to je sada iza njega. 

Iduća stanarka koju je Blaće predstavila je Dubravka Ujević Veron, 46-godišnja Vinkovčanka. Trenutno je u drugom braku s 12 godina mlađim muškarcem koji ju, kaže, podržava u ulasku u Big Brother kuću. Da je ikada imala djecu, imala bi sina jer smatra da muškarci lakše prolaze u životu. 

S njom je u kuću ušao 48-godišnji 'bajker' Marijan Lisak iz Zagreba, koji živi u Zadru. Bivše je pripadnik 1. gardijske brigade i ATJ Lučko, a danas organizira sportsko-rekreacijska natjecanja ratnih vojnih invalida. Razveden je i ima 23-godišnja sina kojeg podržava u svemu. 

Ne voli materijaliste, a upravo na takve žene, kaže, najčešće 'naleti'. Nada će da će, poput Saše Tkalčevića iz prve sezone, postati drugi bajker koji će pobijediti u reality showu. 

Marijan i Dubravka ušli su u kući, ali ih nitko nije dočekao. Veliki Brat smjestio ih je u 'tajnu' prostoriju koja gledateljima, ali ni drugim kandidatima, još nije poznata. 

Aleksandar Neradin (32) nasmijao je, ali i šokirao publiku u studiju. U rodnoj Makarskoj radi kao grobar, obožava videoigrice i za sebe kaže da je natprosječno inteligentan te smatra da su drugi 'glupi k'o stup'. Prednost njegovog posla je što ga nitko ne 'zeza' jer svi spavaju. 

Novi stanar odmah se pohvalio brojnim 'avanturama'. Tvrdi da je spavao sa 140 žena, a njihova imena morao je zapisivati. Dodatno je naglasio kako ne voli žene koje pričaju tijekom seksa. 

Antonija Čatipović također je odabrana kao jedna od stanarka Big Brother kuće u Dubravi. Dolazi iz Zagreba, ima 32 godine i dvoje djece. Kaže kako bi novac od pobjede iskoristila za novi stan. Ana prodaje cvijeće u košari i dodaje kako je imala teško djetinjstvo. 

- Sestra blizanka i ja tri i pol smo godine provele u udomiteljskoj obitelji. Majku nikada nismo upoznale. Jedno vrijeme sam ju osuđivala, ali sada kada sam ja majka, razumijem je - rekla je Antonija te dodala: 

- Nema gdje nisam bila - od doma, popravnog doma, sigurne kuće. Jedino još nisam ušla u Big Brother kuću.

Aleksandar i Antonija zajedno su ušli u kuću, a imali su 'malih problema' s izlaskom iz studija. 

Luka Rok Medunović ima 23 godina, kuhar je, ali već dugo ne radi u struci. Kaže da vodi apartmane i pomaže ocu oko firme. 

- Muškarci su na mene ljubomorni jer s lakoćom osvajam djevojke. Seks ispod plahte? Nema problema. Nadam se da će biti kondoma, došao sam po novac, a ne po ženu i djecu - rekao je Luka. 

U teretani je šest puta tjedno i ponosan je na svoje tijelo, ali u kući se neće skidati gol jer će show pratiti i njegova obitelj. 

U Big Brother kuću ulazi i arhitekt Juraj Golubiček (28). 

- Perfekcionist sam i uporan sam. Zaposlen sam u struci, ali mi je jednostavnije uzeti pauzu i ići u Big Brother nego na drugi kraj svijeta - rekao je Juraj te ističe da je veliki vjernik. Ima šestero braće i sestara, pa ga život s brojnim sustanarima ne plaši. U vezi je te će se, obećava, ponašati u skladu s time. 

Voditeljica je na pozornicu idućeg pozvala 34-godišnjeg Bojana Mrđenovića iz Siska. Radi kao konobar, a za sebe kaže da je jako tvrdoglav, ali i uporan i znatiželjan. 

- Meni i bratu majka je umrla kad sam imao 16 godina. Bratu sam bio više kao roditelj, nego brat, pa nemamo baš dobar odnos - otkrio je Bojan. Smatra da je 'svjetski prvak u pretjeranom razmišljanju'. 

Bojan je u studiju kao partnericu izabrao Alenu Nezirević iz Vrsara. Diplomirana je pravnica, ali njena najveća ljubav je pjevanje. 

- Započela sam karijeru pa mnogi misle da sam se zato prijavila u Big Brother - rekla je Alena, čije je umjetničko ime Anezi. 

Požalila se da ljudi za nju 'na prvu' misle da je 'hladna ku**a', no čim je upoznaju, promijene mišljenje. Aleni je majka, kaže, savjetovala da u Big Brother kući 'skrati jezik'.

Ana Marković konobarica je iz Bjelovara koja za sebe kaže da je 'prava Hrvatica'. 

- Volim sve što je hrvatsko. Bila sam u Mladeži HDZ-a. Rukovala sam se sa Sanaderom - rekla je Marković te dodaje da ima 'problema sa ženama jer su kvočke i vole ogovarati'. Nedavno se zaručila nakon tri godine veze. 

- Bog je stvorio muškarca i ženu da imaju djecu, a gejeve ne razumijem i ne poznajem - rekla je Ana. 

S njom je u kuću ušao 24-godišnji Antonio Orač, a dolazi iz Bjelovara gdje radi kao konobar.

- Dosad sam dao 13 otkaza. Moji prijatelji misle da sam kreten zato što se volim skidati u kafićima, kupati u fontani - otkriva Orač i dodaje da mu je najgora osobina to što voli popiti.

- Moja loša osobina je to što pijem. Bio sam jednom pijan, zvao taksi i na pola puta zaspao. Dovezao me doma, ali me nije mogao probuditi pa me odveo na hitnu - prepričava jednu od mnogobrojnih anegdota Antonio kojeg su s hitne prebacili na psihijatriju, a prijatelji su ga morali spašavati da tamo ne ostane. 

Osječanin Matija Stainer bio je idući predstavljeni stanar Big Brother kuće. Prijavio se u show jer misli da bi gledatelje mogao zabavljati. Ne voli ljude koji prate vijesti, a ljuti ga kada mu 'pametuju'. Ističe da je 'zauzet', no više od toga nije htio odati. Zanima ga performans, kazalište i pjevanje, a neko vrijeme je živio u Engleskoj. 

Matija je ušao u posebnu 'tajnu' kuću te se pridružio Dubravki i Marijanu. 

Posljednji natjecatelj reality showa koji ima prilike zaraditi pola milijuna kuna je Nikola Vidović iz Sombora. Živio je u Belom Manastiru, Rijeci, Zagrebu i Zadru. Po zanimanju je kuhar no bavi se glazbom te se pokušava 'probiti' kao reper. Umjetničko ime mu je Nixara. 

- Nisam emotivna osoba i jako se teško vežem za ljude. Srce i emocije prevladavaju samo kad je muzika u pitanju, za sve ostalo tu je mozak - ističe.

 Nikolini roditelji rastali su se dok je bio dijete. Živi s majkom, a s ocem nije u kontaktu. Obitelj mu je, ističe, uvijek na prvom mjestu, a mami je zahvalan što mu je tijekom teškog odrastanja pružila sve što je mogla. Nixara je navijač nogometnog kluba Rijeka, jedino što ne voli je 'feminizirane osobe'. 

Na kraju emisije, stanari su dobili i prve zadatke. U glavnoj kući, Big Brother je u ispovjedaonicu pozvao sve stanarke i rekao im je da u roku od tjedan dana moraju saznati kakvu tajnu krije koji muškarac u kući. Svaki dan će imati sat vremena, tijekom kojih će biti odvojeni od muškaraca, da izmijene svoja saznanja. Ako uspiju riješiti zadatak, svi muškarci u kući bit će nominirani, a ako ne, sve će žene biti nominirane. 

Osim toga, nitko od njih još ne zna da postoji 'tajna' kuća u kojoj su smješteni Nikola, Matija, Marijan i Dubravka. Njima je Big Brother naredio da se u sljedećih tjedan dana ponašao kao obitelj. Četvero natjecatelja mora se zbližiti i smisliti zajedničku 'obiteljsku' povijest. Ako uspiju osmisliti cijelu priču koja je uvjerljiva, dobit će imunitet. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 476
VIDEO

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'
VEČER PUNA EMOCIJA

Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'

Popularna pjevačica opet je oduševila Varaždince na drugom koncertu u nizu, a i ovog puta fanovi su je obasipali plišanim medvjedićima