Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi foršpan očekivanog filma 'Alien: Savez' nas je zapanjio

Komentari (19)
  • Uu to se cekaa🙈😱👽

    27. 12. 2016,   12:22
    • Čeka se čeka, ali se ne očekuje puno. Ko fanu alien frašize već mi je pun krc alien-a, imali smo 4 samostalna filma, 2 AVP-a, i mali milion parodija, dosta brate više, svemir je ogroman, čemu odgovori na pitanja koje nitko ne postavlja, dajte nam nove planete, nove vrste, pa događaji Blade runner-a, Aliena, Predatora, Total recall-a i Vojnika (K.Russel) se događaju u isto vrijeme, pa dajte ljudi malo mašte. :(

      28. 12. 2016,   20:03
  • Gdje je Sigourney W.?I što vam je strahotan ,već me plašite sa ovakvim riječima .

    28. 12. 2016,   09:10
    • Film se je trebao zvat Alien: Paradise lost, a on bi bio neka vrst' alternativa Aliena 3, znači da se Alien 3, 4, AVP 1 ni 2 ne bi računali, nego bi dobili stariju Sigourney W. i M. Bean-a, to je trebao režirat Blomkamp (Distric 9, Elyzium, Chappie) ali mu se ubacio R.Scott ko originalni kreator ove franšife, i rek'o je ništa od toga dok on ne snimi 2,3 komada kako njemu paše, pa smo prvo trebali dobit Prometheus 2 gdje bi nastavili tamo gdje smo stali, sa Nomi Rapeass i Fasbenderom, oni bi locirali i sletjeli na planet inžinjera, ali očito studio nije htio platit za nešto tako novo i rizično pa izgleda da čemo dobit od svega pomalo, izgleda više ko slasher nego nešto kreativno i intieligentno, Fasbender DA, Nomi NE, novi planet DA, inžinjeri i odgvoori NE, alieni ponovno DA, pa sad kome se svidi svidi mu se ja sm još uvjek li-la po tom pitanju.

      28. 12. 2016,   20:11
    • Hvala na info .Meni Alien bez S.W.ne znači ništa ,Prometej je o.k.i to je sve.AVPse može gledati ,ali fali nešto ,ko original vegeta ...

      29. 12. 2016,   13:48
    • Ma nemaš problema ella, sa Prometejem sam kako kad, na dane ga obožavam na dane mrzim jer je imao OGROMAN nažalost neiskorišten potencijal, AVP 1(imaš PG-13 i R verziju) je više MMA hrvanje nema tenzije nema težine apsolutno nikakve, specijalni efekti su naravno fenomenalni, klasični pop corn flick, AVP 2 koji je +18 spaja previše loših kvaliteta iz prijašnjih filmova i na sav uzalud bačen mukotrpan trud večinu filma ne vidim upće koji se krc događa, pre-taman je ukratko. A što se tiče S.W. pa je, fenomenalna glumica, fenomenalan performans u jedinici ali posebno u dvojki, ali svi likovi su bili fantastični, tako da S.W. niti nije glavna komponenta tih filmova što se mene tiče, nit' je sam' alien, pa ogroman je svemir ima toga još za istražit, da si rekla Stalone-a ni'ko ne može zamjenit' k'o Ramba OK složio bi se ali tu ima prostora za manevar, ima, ima. ;) :)

      29. 12. 2016,   15:06
    • Sve o.k.ali Meni je ona najjača ,ašto se tiče drugog djela ,gledala sam ga jedno ,šta ja znam 130 x ,treći dobar savršen kraj a četvrti jest dobar ali zbog Nje -odličan .Ma kako ona njih tamani ....Onaj Spectral od ove godine ,podsjetio me na dvojku ...sa razvojem radnje i bježanijom kad vide da su nemoćni sa klasičnim oružjem .;)

      29. 12. 2016,   15:20
    • Treći, hmm mog'o je bit' ponovo kao i Prometej, puno ideja gurnutih sa strane, a i u samom početku ubiju 3 doslovno fenomenalna lika, i baš zbog tog smo trebali dobit još 1 alien 3 sa, kao što sam rek'o alternativna vremenska linija, ali pitaj boga 'oće li bit' što od toga. A četvorka je malo to much, Ripley je postala superheroj pa se je teško s njom povezat, film je zabavan ali ima par scena koje su nepotrebno "slap stick" komične, setovi su malo neprirodni, opsesija sa košarkom usred ALIEN filma! wtf Glavni doktor je totalni luđak, takva osoba nebi nikakva ispitivanja obavljala nego bi bio bačen u duboku rupu, a zadnja sc. je malo pre seksualna za mene, malo previše bistialnosti za mene. :( Spectral da, da vidim sličnosti, izgleda zanimljivo, ali di si ga gledala i kad jbt ?!!?!? :o

      29. 12. 2016,   21:57
    • Ni posolit prvom i drugom

      29. 12. 2016,   23:20
    • DinoAKA ljubiša :koja zadnja sc.ja sam mislila na kraj 3.dijela kad se Ripley žrtvuje .Meni tu nema ništa seksualno ,jedino ako ne misliš na nešto drugo iz filma ,ali takav je film,okrutan .Spectral je drukčiji ,nije u svemiru :( ali slijed radnje je sličan na početku kao u alienu 2,ono,klasika elitne postrojbe idu vidjeti šta se dešava i ...eno ga na gledalici ,nema na čemu.

      29. 12. 2016,   23:52
    • Ma stara moja, ja sam mislio na kraj četvrtog dijela, sori, pomješao sam treći i četvrti dio, da, da mislio sam na Ripley-ino maženje sa alienima, i kasnije skoro pa žvaljenje, to je u četvrtom djelu. Ma znam za Spectral, evo nađoh ga, viooz.ac/movies/32605-spectral-2016.html

      30. 12. 2016,   00:40
    • Kakvo maženje ,ono čudo je mislilo da je Ripley mama ,omg ,svašta ti se pričinjava ....a jest i bio gadan ...bljak .Znaš a pitaš gdje sam i kad gledala?!

      30. 12. 2016,   00:53
    • Pa nisam gadljiv, ali te 2 scene su bile apsolutno gadne, sad dal je to redatelj i htio postić, ne bi reko, ali dobro, ja pričam iz vlastite perspektive i doživljaja, jer naravno iz tuđeg nit ne mogu. :) Gledao sam svaki dio po jedno, dvadesetak puta pa ti se neke stvari urežu, ali doživljaj tih scena mi je uvijek isti, krv do koljena, pucnjava, ozljede nemam problema ali ono mrvicu... Bljak kažeš ti, upravo to! :) Znam za tj film trejler sam gledao više puta, upravo ga i gledam. A brate dosadaaa ubija, pa onda malo rastežem priču, parlam, parlam. :) ;)

      30. 12. 2016,   00:59
    • Ella, ti mi nešto puno visiš na ovom portalu pa jbt odgovaraš na svaku a ja pišem u razmaku par sat?! Kako to? heheheh

      30. 12. 2016,   01:00
    • Baš da vidim ,slučajno ...jer nikad ne gledam vijesti nikakve na tv-u .odgovorio si mi nakon 3 min.a ovo zadnje nakon min.?Njofra ,koji ti je vrag ?!A ,,slučajno" mogu na temu aliena pričati tri dana .Osim toga ,kladim se da imaš jedno 20 i koju -možda i manje pa te čudi kako jedna ženska osoba voli toliko aliena gledati ,a mislim da bi te odgovor iznenadio .

      30. 12. 2016,   11:01
    • A da? Hah... Jbg, izgubih osječaj za vrijeme, očito starost je to starost. ;) Ma nemoj?! 3 dana možeš pričat na temu Aliena, nemoj da te moram držat za riječ, nije da se hvalim, mogu ja i duže. :) Ma ne čudi me baš sad toliko da ženska osoba voli aliena, samo ste, rijetke. Kažeš odgovor bi me iznenadio... Hmm, zašto? Btw, imam 24 god. ;) :)

      30. 12. 2016,   13:07
    • BTW Odgledah Spectral, OK filmić, podsjeća me na Edge of tommorow (ili all you need is kill) sa T.Kruzićem. :)

      30. 12. 2016,   20:48
    • Dino ,ti si pjan ,Edge je umri pa ponovo ,pa opet ...Jesi gledao Pandorum ?Ja tek neki dan ,ugodno iznenađenje .Sretna ti Nova 2017.

      31. 12. 2016,   12:10
    • Ma ne pijem ti ja tako da ništa od toga, hehe. Pa da al ima sličnu atmosferu ko Edge of tommorow, i također negativce koji kd napadnu ne možeš ih se riješit, na to sam mislio. Jesam jesam još onda kad je izašo a i više ti je puta bio na TV-u, OK je, što jest jest, meni zabavan, OK filmič. Imaš recimo ako nisi gledala, nije baš dobar ko Pandorum ali OK je ko SF hororić, zove se Event Horizon, pa uživaj. Hvala Ela, puno hvala, tebi također. ;) :)

      31. 12. 2016,   18:37