Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi koncert Klape Rišpet u Lisinskom: Rozga i Doris gošće

None Foto: Bojan Zibar 19

Danas u isto vrijeme na istom mjestu, publika će opet u glas, pjevati s najdražom klapom i gostima, na rasprodanom drugom koncertu

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, sinoć je u rasprodanom Lisinskom, zajedno s publikom, slavila ljubav. Mnogobrojni okupljeni imali su priliku uživati u nezaboravnoj večeri prepunoj emocije, iznimno pozitivne energije i u ljubavnim stihovima. Sinoć je, prema mnogima, Dalmacija bila u Lisinskom i osjećala se u zraku.

Foto: Bojan Zibar

Neke od njihovih najpoznatijih pjesama poput, 'Kad je pošla ća', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Prsti zapleteni', 'Samo njoj ću pivat', 'Šapnut ću ti tajnu', samo su neke od skladbi uz koje ljubitelji dalmatinske pisme, sinoć stvarali najljepše uspomene. Koncert nisu propustila i poznata lica poput Joška Jelčića, Ane Čagalj, Duška Čurlića, Maria Valentića, Tome Madžara te mnogih drugih.

Foto: Bojan Zibar

Na pozornici Lisinskog, klapi Rišpet su se pridružili kolege i prijatelji, Jelena Rozga, Doris Dragović i Joško Čagalj – Jole, koji su svojim nastupima dodatno uljepšali ovu klapsku večer, za koju su ulaznice odavno planule.

Foto: Bojan Zibar

Ovo je događaj koji ne viđa svaki dan jer su upravo rasprodana oba koncerta dokaz da publika voli čistu emociju, stihove prožete morem i nezaobilaznim dalmatinskim temperamentom.

Foto: Bojan Zibar

Bez sumnje, radi velikog interesa publike, ovo su koncerti koji se pamte jer se upravo na njima stvaraju nezaboravne uspomene. Danas u isto vrijeme na istom mjestu, publika će opet u glas, pjevati s najdražom klapom i gostima, na rasprodanom drugom koncertu.

Komentiraj, znaš da želiš!