Obavijesti

Show

Komentari 18

Nakon skandala s komičarom, Oscari neće imati voditelja...

Nakon skandala s komičarom, Oscari neće imati voditelja...
10

Glumac i komičar Hart odbio je voditi Oscare nakon prosvjeda zbog njegovih starih homofobnih objava na Twitteru. Iako je na početku tvrdio da se zbog toga nikome ne misli ispričavati, kasnije se ipak predomislio

VIDEO

Zbog fijaska koji je izazvao skandal s američkim glumcem Kevinom Hartom (39), Akademija filmskih umjetnosti i znanosti odlučila je da 91. dodjelu Oscara neće voditi nitko. Kako doznaje Variety, mjesto jednog glavnog voditelja, kako je to običaj već 30 godina, zamijenit će čak nekoliko prezentera.

Pokretanje videa...

00:45

Podsjetimo, komičar Hart odbio je voditi Oscare nakon prosvjeda zbog njegovih starih homofobnih objava na Twitteru. Iako je na početku tvrdio da se zbog toga nikome ne misli ispričavati, kasnije se ipak predomislio.

- Odlučio sam ne voditi ovogodišnje Oscare jer ne želim 'ukrasti' fokus s talentiranih ljudi, kojima je uostalom i namijenjena ova dodjela. Usput se iskreno ispričavam cijeloj LGBTQ zajednici zbog svojih bezosjećajnih riječi iz prošlosti - napisao je na društvenim mrežama. 

Tko bi trebali biti prezenteri na dodjeli još se uvijek ne zna.

The 90th Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Osim glavnog domaćina Oscara, Akademija je uvela još neke promjene. Naime, preuzimanje pojedinih nagrada bit će snimljeno unaprijed pa zatim biti prikazano tijekom blokova s reklamama. Tako će cijela dodjela trajati točno tri sata, a iz nje će biti izrezani svi 'dosadni' dijelovi.

Dodjela nagrade Oscar bit će u nedjelju, 24. veljače, a nominacije bi se trebale znati za nešto manje od dva tjedna. Prema mišljenju kritičara, najveći favorit za osvajanje Oscara je film 'Zvijezda je rođena', iako isti nije uspio dobiti Zlatni globus.

STRUČNJACI NAPOKON OBJASNILI: 'Kad vas netko drugi sanja, to može značiti dvije stvari'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...