Obavijesti

Show

Komentari 18

Prvi se pamte: Grlić je dobio bistu, a nigdje nema seksa...

Prvi se pamte: Grlić je dobio bistu, a nigdje nema seksa...
1

SLAVLJE Žiri u Montrealu proglasio je ‘Ustav Republike Hrvatske’ najboljim filmom. Ekipa je dobila 680.000 kuna, a nakon toga je feštala u restoranu

VIDEO

U mojim godinama moram se držati reda, pa sam sretnu vijest o pobjedi prvo javio supruzi Ani, a tek onda ekipi, rekao je Rajko Grlić (69).

Redatelj je slavio pobjedu na filmskom festivalu u Montrealu, gdje su njegov prvi film u kojem nema scena seksa proglasili najboljim. Filmska ekipa inkasirala je 680.000 kuna, a zatim feštala u restoranu, gdje je Grlić častio suradnike i prijatelje.

- Uspio sam odspavati tek nekoliko sati i putujem za Ohio, gdje me čekaju moji studenti. Pravo slavlje planiram prirediti početkom idućeg mjeseca. Tad ćemo se svi okupiti na zagrebačkoj premijeri filma - rekao je Grlić.

Prvo je bio Draža, a onda gay

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priču o četvero ljudi koji žive u istoj stambenoj zgradi, a koje spaja tragična sudbina, Grlić je režirao i napisao s književnikom Antom Tomićem. Na uspjeh filma posebno je ponosan Dejan Aćimović (53), koji je glumio Antu Samardžića, filmskog supruga Ksenije Marinković (50).

Dva Nebojšina lica: Glogovac je u seriji 'Ravna gora' nosio šajkaču, a zbog Grlića se furao na ženu

- Kad bih češće dobio ovakve uloge, bio bih najsretniji čovjek na svijetu. Posebno sam ponosan na ovakvo priznanje našem filmu jer sam u njegovu stvaranju sudjelovao od samih početaka i jedva sam dočekao da mi Rajko ponudi ulogu - rekao je glumac. Njegov srpski kolega Nebojša Glogovac (47) u filmu glumi umirovljenog profesora Vijeku Kralja, koji je deklarirani homoseksualac i transvestit.

Briljira: Ksenija Marinković u 2016. odigrala je čak šest filmskih uloga

- Nisu bez razloga glumci baš u Grlićevim filmovima napravili neke od najboljih uloga. S njim sam, snimajući ovaj film, imao jednu od najboljih suradnji u životu - rekao Glogovac. U sedam nastavaka srpske serije “Ravna gora” prije četiri godine igrao je Dražu Mihailovića Čiču. Glogovac se pripremao za tu ulogu slušajući tonski zapis sa suđenja četničkom vođi.

Misli da je čiča bio blag

- Saznao sam da je Mihailović bio blag, gotovo sjetan čovjek, da se svakome obraćao s ‘vi’ i da je nosio tugu u sebi zbog obiteljskih tragedija. Sve govori da je bio zanimljiv, drag i cijenjen čovjek, potpuno suprotan slici krvoloka kakvu su nam plasirali udžbenici iz povijesti i poslijeratna propagandna mašinerija - opravdavao je tad Glogovac četničkog vođu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu