Obavijesti

Show

Komentari 137

Prvo ročište: Milan može viđati sina Aleksandra bez Severine

Prvo ročište: Milan može viđati sina Aleksandra bez Severine
9

Sutkinja je dugo razgovarala s bivšim parom kako bi procijenila kakvi su roditelji, a mišljenje o oboje dala je psihologinja. Popović je izašao sa smiješkom na licu

VIDEO

Na Općinskom sudu u Zagrebu počeo je postupak kojim će se regulirati skrbnička prava nad sinom Milana Popovića (47) i Severine (41). Nakon prvog ročišta Milan ima više razloga za zadovoljstvo.

Kako doznajemo, Popović će 17-mjesečnog Aleksandra sad moći viđati i bez Severinine nazočnosti. Srpski biznismen na sud je s odvjetnicima Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Romanom Biharom stigao taksijem 20 minuta prije ročišta. Severinu je dovezao menadžer Tomica Petrović pet minuta prije početka. Njezina odvjetnica Jadranka Sloković čekala ju je ispred zgrade suda.

- Nadamo se da će biti sve po našem - rekla je Sloković prije ulaska u sudnicu. 

Ročište je trajalo tri sata. Sutkinja Marina Parać Garma razgovarala je sa Severinom i Milanom, a mišljenje o oboje i o tome kakvi su roditelji dala je i psihologinja zagrebačkog Centra za socijalnu skrb u kojem je Popović dan prije ročišta vidio sina nakon dva mjeseca. Severina naime sinu Aleksandru nije dopuštala da viđa oca Milana bez njezine prisutnosti. Milan je prvi izašao sa suda. Izlazeći iz zgrade zabio se u rotirajuća vrata i počeo se smijati, no nije ga samo to razveselilo. Pravo da viđa sina bez Severine veliki je pomak u nastojanjima da ga odgaja ravnopravno s pjevačicom. Odvjetnici nisu htjeli komentirati što je bilo u sudnici jer je postupak tajan zbog zaštite djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Severina i odvjetnica kao da su se dogovorile što će odjenuti na ročište

Severina je izvrsno izgledala u crnoj haljini s bež detaljima i s decentnom punđom, ali iz sudnice je izašla smrtno ozbiljna.

Milan je angažirao jednog od najboljih odvjetnika, Pavasovića Viskovića

Milan je za sud odabrao urednu, ali ležernu kombinaciju tamnih hlača i cipela, bijele košulje i plavog sakoa bez kravate. Zbunila su ga rotirajuća vrata suda.

Uzbuđeni zbog susreta nakon puna dva mjeseca

Severina i Milan na zagrebačkom sudu su se vidjeli prvi put nakon susreta u Dubrovniku sredinom srpnja. Bilo je to emotivno iscrpljujuće za oboje. Popović je bio vrlo uzbuđen zbog susreta s bivšom ljubavi, a Severina je djelovala napeto. Biznismen i pjevačica na Općinskom građanskom sudu opet će se vidjeti u prosincu. Tada im je sljedeće ročište u postupku koji je pokrenula Severina. 

Ona u tužbi traži da se Aleksandar povjeri isključivo njoj na uzdržavanje i čuvanje. Pjevačica je tražila i da se svi kontakti između Aleksandra i Milana održavaju u njezinoj nazočnosti zbog dobrobiti djeteta, a prema nekim izvorima, to je učinila jer se boji da Popović dijete ne odvede u Srbiju.

Milan je pak podnio zahtjev kojim traži da viđa sina, a prema zakonu, minimum na koji ima pravo roditelj s kojim dijete ne živi je svaki drugi vikend, jedan dan u tjednu i pola praznika. Od tog zahtjeva je odustao kad ga je Severina tužila kako bi pojednostavio i ubrzao cijeli postupak. Popović je tužio i beogradsku odvjetnicu Sanju Turlakov jer je Severini navodno odavala informacije o njegovu imovinskom stanju te je savjetovala kako da što bolje prođe u sporu s njim.

Tvrdi da je odvjetnica rekla Severini da popiše sve njegove nekretnine, a da svoje nekretnine prepiše na Aleksandra. Bivši par planirao je živjeti na salašu u Vojvodini koji je Milan uredio prema napucima feng-shuija. U prosincu će biti tri godine od njihova fatalnog susreta na proslavi njegova rođendana.

Milan izašao nasmijan, a Seve ozbiljna: Nemamo komentara

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...