Obavijesti

Show

Komentari 56

Publika i žiri odlučili: U finale idu i Martin Kutnar i Step Boys

Publika i žiri odlučili: U finale idu i Martin Kutnar i Step Boys
1

JAKA KONKURENCIJA Budući da samo dva najbolja nastupa prolaze u finale, natjecatelji su morali dati sve od sebe kako bi zabljesnuli u punom sjaju te zadivili žiri i publiku

VIDEO

Prvu polufinalnu emisiju pete sezone Supertalenta otvorio je Dejan Ćosić. Svojim talentom sviranja na češnju na audiciji je oduševio žiri, ali i mnogobrojnu publiku. Nastup u polufinalu upotpunio članovima orkestra Acapelo, a svoju točku posvetio je supruzi i dvoipolgodišnjem sinu Mateju. 

- Žao mi je što nisu sa mnom jer ovo sve radim zbog njih. Želim da moj sin bude ponosan na tatu -  izjavio je Dejan uoči nastupa. Njegova izvedba i ovog puta zapanjila je žiri.

 - Da se mene pitalo kako se treba otvoriti peta sezona onda bi to izgledalo tako. Sjajan vokal, sjajan orkestar, ples, scena, dobra dramaturgija i vokalna izvedba kojom si opravdao ulazak u polufinale . poručila mu je Martina Tomčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Maja Šuput primijetila je kod Dejana tremu za koju je zaključila da mu uopće ne treba, a sugestiju za idući nastup dao mu je i Davor Bilman: 'I dalje sam fasciniran. Ako prođeš dalje volio bih vidjeti još veći češalj, možda i četku'.

Jedan od najmlađih kandidata ove sezone, šestogodišnji Nino Avdić, u polufinalu se našao u ulozi malog agenta 006 kojem je zadatak bio svojim znanjem spasiti svijet. Maleni geograf i ovog puta pokazao je koliko je sjajan u raspoznavanju gradova i država i pobrao simpatije žirija.

- Odlična ti je bila ova predstava. Sa 6 godina znaš puno više od mene sa 37. Uspio si pobijediti samog sebe. Svaka čast  - poručio mu je Janko. Martina, koja je na audiciji bezuspješno pokušala ispraviti Ninu, ovog puta bila je suzdržana. 

- Nemam potrebu više riskirati. Doista sam bila u uvjerenju da si u krivu, ali lijepo je kad dijete od 6 godina nauči ženu od 42 godine da ne trči pred rudo. Oduševljena sam i fascinirana. Nadam se da ćeš nas i dalje učiti .  izjavila je Martina.

Glazbeni virtuoz na violončelu i harmonici atmosferu u studiju doveo je do usijanja. Uoči nastupa uživo Martin Kutnar najavio je spektakl. 

- Razvalit ću sve! - poručio je Martin uoči nastupa i održao svoje obećanje.

Njegova točka posebno je oduševila Janka koji mu je i sam zlatnim gumbom osigurao prolazak u polufinale. 

- Presretan sam da sam imao priliku stisnuti zlatni gumb. Oduševio me opet. Ti si stvarno genijalac i za mene si apsolutni pobjednik. Želim jednog dana sjediti u Lisinskom i reći da sam mrvicu sudjelovao u tvom uspjehu - kazao mu je Janko Popović Volarić.

Maja Šuput ostala je zaprepaštena činjenicom da Martin unatoč svom talentu jop uvijek svira na posuđenim instrumentima stoga mu je zajedno s ostalim članovima žirija odlučila kupiti instrumente.

Unatoč pohvalama Martina mu je Martinovom nastupu našla i jednu zamjerku. 

- Iznimno me fascinira tvoja karizmatičnost, osobnost i strast kojom prilaziš ovom poslu. Ti si muzičar jedne nove generacije, ovo je nešto što na velika vrata ulazi na svjetsku glazbenu scenu. Ipak, mrvicu si me razočarao jer si me na početku uveo u jedan izniman čaroban svije ti i na trenutak sam mislila da će me emocije savladati i onda si me razbudio sa sirenama - rekla je Martina i izazvala negodovanje publike.

Mišičavi dečki kojima je snaga Supertalent svojom točkom mamili su uzdahe ženskog spola. Dečki su na scenu stigli u pojačanom sastavu, a svi zajedno svojim talentom htjeli su odaslati jednu poruku: 'Ako su djeca na ulici neka rade nešto dobro', poručili su dečki uoči svoje točke. 

Ipak, svojim nastupom nisu uspjeli opravdati očekivanja žirija.  

- Vi ste Apoloni. Pokazali ste izvanljudske sposobnosti, ali nastup mi je bio malo dosadan. Nije bilo koreografije i bilo je grešaka. Moglo je to biti i jače - rekla je Maja. 

Da plesnih točaka ne nedostaje u prvoj polufinalnoj emisiji pobrinuli su se članovi skupine Trinity & Co. Plesna skupina iz Rijeke na pozornici Supertalenta napravila je pravi scenski spektakl. 

Maja Šuput nije krila oduševljenje.

- Više mi se svidjelo nego prošli put. I kostimi i muzika. Užasno ste veseli i dalje mi se sviđa što imate jednog komada u ekipi. On je centar, cure vi ste top komadi - rekla je.

Očekivanja Martine Tomčić u potpunosti nisu zadovoljili. 

- Koreografija je bila preambiciozna i tu ste podbacili, a ono čime ste nas osvojili su energija i osmijeh - zaključila je Martina.

Emotivnim nastupom na audiciju Niko Milan osvojio je srca cijele Hrvatske. Nastup je posvetio bivšoj supruzi kojoj je večeras pjevao pjesmu Tonija Cetinskog "Tebe ne bih mijenjao". Nakon nastupa Maju je zanimalo samo jedno. Je li mu se ona vratila? 

- Trenutno smo u procesu, ali odnos ide puno bolje - otkrio je Niko. Maja mu je odgovorila da ukoliko ponovno dođe do svadbe najmanje što može učiniti je to da ju pozove da mu pjeva jer ona je tome ipak "kumovala".

No, njegova izvedba s tehničke strane nije ju oduševila. 

- Danas si bio znatno lošiji međutim ja tebe volim slušati kako pjevaš. U svakom slučaju ja bih glasala za tebe. I tvoju ljubav i tebe - poručila mu je Maja.

Majstori stepa pod nazivom 'Step Boys"'mističnom, mračnom, ali i izuzetno atraktivnom točkom stigli su u polufinale. Svojim nastupom želja im je, kako kažu, popularizirati step.

- Dečki, imala sam osjećaj da gledam nastup na Eurosongu. Tako je to izgledalo. Savršeno, moćno, fantastično. Ako ću ikada pjevati na Eurosongu vi ćete plesati za mene - kazala im je Maja. 

- Ja nisam bila na Eurosongu, bila sam na Broadwayu ili West Hamu. Fascinira me vještina, ali i usklađenost. Vi ste apsolutno svjetska klasa - nadovezala se Martina.

Ritmička gimnastičarka Anja Bijelić nastupom na visećem obruču oduševila je na audiciji Supertalenta. Ovog puta publici i žiriju predstavila se u ponešto drugačijem izdanju. Umjesto obruča Anja je vratolomije izvodila na visećoj šipci.

Svojim nastupom izazvala je nevjericu kod Maje. 

- Ovo što si izvela čini se puno teže. Ja mislim da si ti malo luda. Mislim da svaki krivi pokret može bit fatalan. Ove tvoje rane na tijelu su ubijanje od posla. Ovo je bilo savršeno -  rekla je Maja.

- Premrli smo. Maja je u pravu. Možda nešto nije u redu s tobom - kroz smijeh je dodao Janko. 

Znojne su mi ruke. Bila si u ozbiljnoj životnoj opasnosti. Malo je potrebno da popusti tvoj snaga i da to završi onako kako ne bi željeli - nadovezala se Martina.

Za dozu plesnih akrobacija pobrinuo se i Mario Nebošenko. Ulični plesač na pozornici je pokušao dati sve od sebe no sudeći prema komentarima to mu nije u potpunosti uspjelo. 

- Meni je bilo ok, ali emociju od mene nisi izvukao -  iskrena je bila Maja.

- Bilo je jako ok iako mislim da je na audiciji bilo bolje. Mislim da će puno klinaca nakon što te vidjelo plesati, a to je dobro -  kazao mu je Janko.

Posljednju točku prve polufinalne emisije izveli su sjajni Filip i Blaž koji se kriju iza imena F&B Acrobatics. Talentirani Slovenci do sada su nastupali u Supertalentu u Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj i Sloveniji, a svoju sreću odlučili su okušati i u Hrvatskoj. Vatrenim nastupom Filip i Blaž 'zapalili' su publiku, ali i žiri.

- Vas dvojica ste kraljevi. Nastup vam je lud. Bili ste hrabri, moćni, snažni i sočni", poručila im je Maja. "Ludi i fantastični, gdje ćete vi? - zapitao se Janko. 

- Toliko sam bez teksta da vam ne mogu dati komentar - kratko je poručila Martina

Publika i žiri su odlučili: U finale idu i Martin Kutnar i 'Step Boys'.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'