Obavijesti

Show

Komentari 0

Publika odlučila: Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' hit je ožujka

Publika odlučila: Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' hit je ožujka

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca ožujka, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica

VIDEO

U protekla dva tjedna publika je imala priliku glasovati za pjesme: 'Godišnjica' koju izvodi Jole, 'Ljetni dan' koju izvodi Colonia, 'Tko mi je bio kriv' u izvedbi Markiza, 'U zagrljaju spašeni' koju izvode Nela i Marko i pjesmu 'Voli me' koju izvodi Petar Grašo.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Voli me' koju izvodi Petar Grašo, a autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić.

VIDEO


Pjesma 'Voli me' novi je hit Petra Graše! Iako je njegov prošlogodišnji hit 'Ako te pitaju' skupio već popriličan broj nagrada i priznanja poput godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge (Pjesma godine, Deezer singl godine, Najuspješniji muški izvođač) i Cesarice (Hit godine, Internet hit godine, Radijski hit godine) te dva Porina u kategorijama Pjesma godine i Najbolja muška vokalna izvedba, novu Grašinu pjesmu publika je s nestrpljenjem dočekala.

- Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakvi jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma, kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino – da vremenom dobiva na kvaliteti i da se ljudi uz nju dobro osjećaju, rekao je Petar.

Iza pjesme 'Voli me' stoji autorska ekipa Tonči Huljić (glazba, aranžman), Vjekoslava Huljić (tekst) te Petar Grašo i Leo Škaro (aranžman). Video spot potpisuje redatelj Vojan Koceić.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.