Obavijesti

Show

Komentari 106

Publika ogorčena: 'Ma kakav Diego, mađioničar je bio bolji'

Publika ogorčena: 'Ma kakav Diego, mađioničar je bio bolji'
2

To je čista namještaljka. Koliko je bilo plesača u plesnoj grupi, pa da je po jedna osoba glasala od njihovih prijatelja i obitelji prošli bi u finale, harmonikaš je definitivno najbolji, komentirala je gledateljica

VIDEO

U sinoćnjoj epizodi Supertalenta žiri je donio odluku i poslao u finale showa plesača Diega Siqueira (29) i pjevačicu Ivu Augustinović što je kod publike izazvalo podijeljene reakcije. Publika je bila bijesna zbog toga što je četveročlani žiri iz natjecanja izbacio iluzionista Andreja Škedela

Nakon Diegovog nastupa bilo je jasno kako je brazilski plesač osvojio kameno srce Martine Tomčić (43). 

- Ja sam jako ljuta na tebe jer sam inače besmrtno zaljubljena u ove plesače i prvi put u životu se dogodilo da ih od tebe nisam stigla gledati, ti si jedan od rijetkih koji sam za sebe ima snagu za dvadeset ljudi - objasnila je Tomčić. Dodatni je bijes izazvala odluka zbog koje je u unatoč vokalnim smetnjama, u finale prošla Iva Augustinović, dok je iluzionist Andrej napustio show. 

- Ima li išta što nije namješteno u ovoj Hrvatskoj?! Kakav Diego ma dajte molim vas!! Mađioničar je zaslužio finale kakve su ovo gluposti - napisao je jedan gledatelj. 

- Pa ova Iva kao kuhana noga, a ide dalje... pa tko je glasao za ovo, katastrofa! - samo su neke reakcija na Ivinu izvedbu. 

- Čista namještaljka pa koliko je bilo plesača u plesnoj grupi, pa da je po jedna osoba glasala od njihovih prijatelja i obitelji prošli bi u finale, harmonikaš definitivno najbolji, dno dna od Supertalenta - izjavila je gledateljica. Također, gledatelji se pitaju koliko je pošteno da se glasovanje zatvara pet minuta nakon završetka posljednje točke? 

- Koliko posljednji natjecatelj ima šanse uopće da se glasa za njega naspram onih na početku? - postavila je pitanje gledateljica.

 

Nakon nastupa oglasio se i sam Diego. 

- Baš ne vjerujem, nisam očekivao da bi ja mogao biti najbolji. Moram ići doma, sjesti, doći k sebi. Kad sam čuo svoje ime, nisam to uopće očekivao - rekao je Brazilac u šoku. 

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin