Obavijesti

Show

Komentari 14

Publika traži nove favorite: Još nisu preboljeli Ronalda i Nicol...

Publika traži nove favorite: Još nisu preboljeli Ronalda i Nicol...
9

Ena i Marijan umalo su napustili show u direktnom dvoboju za ostanaka protiv neprežaljenih Ronalda i Nicol, a dvije ljepotice nisu bile u najboljim odnosima u kući...

VIDEO

Show su već ranije napustili Karla i Ivan, Matija i Sara te Glorija i Domagoj, ali ispadanje nijednog para nije izazvalo toliko revolta kod ljubitelja reality showa kao ispadanje Ronalda Sataića (29) i njegove partnerice Nicol Brekalo (21), favorita kod velikog dijela publike.

Nicol i uplakani Ronald ispali iz showa: Neću više vidjeti Petru
Nicol i uplakani Ronald ispali iz showa: Neću više vidjeti Petru

I dok su njihovi fanovi, među kojima je i hrvatski nogometni reprezentativac Duje Čop (29), užasnuti što Ronalda i Nicol više neće gledati na malim ekranima, ne preostaje im ništa drugo nego pronaći svoj novi omiljeni par. 

 

Ena i Marijan umalo su napustili show u direktnom dvoboju za ostanaka protiv neprežaljenih Ronalda i Nicol, a dvije ljepotice nisu bile u najboljim odnosima u kući, stoga će ovaj par teško privoljeti biračko tijelo koje traži alternativu. Ipak, Eni fanova ne manjka. Na Instagramu ju prati 130 tisuća pratitelja, a svojevrsnu slavu donijelo joj je fotografiranje za Playboy. Marijan je pak, kako to obično i biva u ovom showu, sušta suprotnost. Samozatajni student FER-a svira klavir, programira i izrađuje meme-ove. 

Helena i Karlo Maximillian još uvijek su u igri za glavnu nagradu. Ljepotica voli fotografirati, šivati i dizajnirati, a osebujni Pitagora preživio je svojedobno i život na ulici pa se čini kao tvrd orah, kojeg neće lako izbaciti iz showa. Dojam je da je puno simpatija na njegovoj strani, a kako nam je i sam priznao - 'poznaje ga pola Zagreba' pa bi ovom paru podrška mogla porasti. 

Alternativci Anja i Robert računaju na simpatije iste publike. Otkad je geek ušetao u sobu ljepotica i izabrao Anju, ovaj par izgleda skladno i kao spreman otići daleko. Probleme s kojima se genijalci često susreću u vanjskom svijetu, Anja dobro razumije jer je i sama, tvrdi, poprilično neprilagođena. Zbog predrasuda u društvu te svoje ružičaste kose nije mogla pronaći posao, ali mogla bi pronaći novu podršku u showu. 

Pokretanje videa...

01:15

Adriana je uzorna studentica, a njezin partner Luka odustao je već od dva fakulteta. Ipak, genijalac je ujedno i predsjednik Udruge kreativnih intelektualaca, koju je doduše sam osnovao. Luki ovo nije prvi put da je stao ispred velikih reflektora i kamera. Genijalac je svoje znanje pokušao unovčiti u raznim emisijama poput Potjere, Šifre i Kola sreće, a svojim je ranijim nastupima potencijalno već stekao simpatije među gledateljima. 

Anton zvani Grof svoju je partnericu 'osvojio' kad je rekao da studira fiziku. Doris je završila medicinsku školu, ali s dečkom radi na mobilnoj aplikaciji, što je vjerojatno tema o kojoj je sa svojim privremenim partnerom imala što razgovarati. Genijalac je svoj nadimak zaradio zahvaljujući širokom spektru interesa, slično renesansnoj svestranosti grofova, a spletom okolnosti u njegovom posjedu završio je i omanji komad zemljišta u Škotskoj pa se Antona i službeno može nazivati grofom. Osebujnost ovog para mogla bi se svidjeti publici sličnih karakteristika. 

Martina i Nino ostali su kao posljednje dvoje kandidata u kući pa su spojeni 'silom prilika'. Ipak, tvrde kako se dobro slažu i kako su zadovoljni upravo ovakvom kombinacijom. Ljepotica je trgovkinja koja se nada postati glumica, dok se Nino, kao i mnogi geekovi, pronašao u programiranju. Naizgled dva svijeta, ali zasad su u showu prošli neokrznuti i pritom se svidjeli dijelu publike. 

Ronaldova simpatija Petra izabrala je Marina, čiji imidž nije prevario. Genijalac je pomorac i bivši frontmen u heavy metal bendu, a hobi mu je kolekcionarstvo. Marina često nazivaju geekom, piratom, ninjom i metalcem, dok su Petrini hobiji dijametralno suprotni. Trčanje, fotografiranje i šetnje prirodom interesi su ljepotice, kojoj mnogi Ronijevi fanovi zamjeraju što su njegove simpatije ostale neuzvraćene, ali Marino i Petra svejedno imaju svoje fanove. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...