Obavijesti

Show

Komentari 1

'Pučani' na dvoru: Švedskog princa učili 'jesti i razgovarati'

'Pučani' na dvoru: Švedskog princa učili 'jesti i razgovarati'
3

Meghan Markle posljednja je 'pučanka' u nizu koja će se nakon braka naći u dvorcu, okružena osobljem i osiguranjem. Svaki njen korak bit će pomno isplaniran i praćen. Sličan put prošli su još neki 'smrtnici'

VIDEO

Diana Spencer - velška princeza

Diana, Princess of Wales retrospective

Princ Chales bio je u kratkoj vezi s Dianinom starijom sestrom Sarah. No tada 19-godišnja Diana ga je impresionirala i neobični par započeo je svoju romansu. Charles je tada imao 32 godine. Diana i princ Charles vjenčali su se u srpnju 1981. godine, a razveli su se 15 godina kasnije. Diana je umrla u tragičnoj prometnoj nesreći 31. kolovoza 1997. 

Daniel Westling - princ, vojvoda od Västergötlanda

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Swedish Royal wedding - Dinner

Daniel je vodio tri teretane. Kada je postao privatni trener švedske princeze Victorije, par se zaljubio. Vjenčali su se 2010. Imaju dvoje djece, princezu Estelle i princa Oscara. Kralj Carl XVI Gustav ispočetka nije odobravao vezu, stoga je Daniel morao ići na 'tečajeve za princa'. Učio je kako jesti, razgovarati i družiti se kao član kraljevske obitelji. 

Michiko Shoda - vladarica Japana

Japan

Michiko je upoznala princa Akihita na teniskom terenu 1957. godine. Mnogi građani i članovi japanskog plemstva protivili su se njihovoj vezi, no na kraju je vrhovni sud paru dao dozvolu za brak. Vjenčali su se 1959. godine. Michiko je postala prva građanka koja se udala u japansku kraljevsku obitelj. Par ima troje djece. 

Lalla Salma - princeza Maroka

Royal Abdication and Investiture - Queen

Lalla je diplomirala inženjerstvo te se zaposlila u tvrtki koju je kontrolirala kraljevska obitelj. Kralja Mohammeda Vi upoznala je u Maroku na privatnom tulumu. Par se vjenčao 2001. te dobio dvoje djece. Lalla je prva supruga vladara Maroka koja je dobila kraljevsku titulu. 

Maxima Zorreguieta - kraljica Nizozemske

Royal Wedding Willem Alexander & Maxima

Diplomirana ekonomistica radila je u banci prije no što je upoznala princa Willema-Alexandera u Španjolskoj. Princ joj se predstavio samo kao 'Alexander', a ona tvrdi da nije znala da je on član kraljevske obitelji. Kada joj je rekao istinu, Maxima je pomislila da se šali. Par se vjenčao 2002.. Imaju tri kćeri. 

Alfonso Diez - španjolski vojvoda

Bullfight in Seville

Alfonso i Cayetana Fitz-James Stuart, vojvotkinja od Albe, bili su godinama prijatelji prije no što su počeli romantičnu vezu. Kada su objavili zaruke, mnogi su pomislili da se 24 godine mlađi Alfonso pokušava domoći vojvotkinog bogatstva. Kako bi dokazao da to nije tako, pravnim putem se odrekao milijarda koje bi mu pripale u braku s njom. Vjenčali su se 2012. Vojvotkinji je to treći brak. 

Grace Kelly - princeza Monaka

97135627

Filmska zvijezda upoznala je Rainera II. od Monaka, tijekom jednog snimanja u Cannesu, na kojeg skoro nije došla. Par se zaljubio, a Grace je napustila svijet glume. Njihovu vezu 'nagledao' je i požurivao američki svećenik Francis Tucker, koji je bio prinčev savjetnik. Par se vjenčao 1956. Dobili su troje djece. Grace je poginula u prometnoj nesreći 1982. 

Letizia Ortiz - kraljica Španjolske

152923276

Novinarka i televizijska voditeljica radila je za velike medijske kuće te je nakratko bila dopisnica iz Meksika. Kada je upoznala princa Felipea, iza sebe je imala već jedan brak. S princom se vjenčala u svibnju 2004. godine. Par je dobio dvije kćeri, Leonor i Sofiju. Kada je prinčev otac abdicirao 2014, Filipe je postao kralj, a ona kraljica. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'