Obavijesti

Show

Komentari 8

Put do finala: Svirao je violinu, radio na baušteli, skidao se...

Put do finala: Svirao je violinu, radio na baušteli, skidao se...
5

Slavko Sobin i Gabriela Pilić nakon prve emisije zabavnog showa 'Ples sa zvijezdama istaknuli su se kao potencijalni pobjednici, a ovako je izgledao njihov put do vrha...

VIDEO

Kazališni, filmski i televizijski glumac Slavko Sobin (34) oduševio je gledatelje plesnim sposobnostima tijekom sudjelovanja u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

 U prvoj epizodi devete sezone Slavko i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić zaplesali su rumbu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Live emisija 'Finalisti plesa sa zvijezdama' 29:45

- Gabrijela vas je fenomenalno spremila i rado bih bila na njezinom mjestu. Mislim da ste zaista talentirani - pohvalila je članica žirija Tamara Despot glumca, a on je sam rekao kako bi da nije glumac definitivno bio plesač. Par je dobio okruglih 30 bodova za nastup.

 

U drugoj epizodi Gabriela i Slavko izveli su jive, a mentorica se odlučila za plavi top s točkicama te suknju istog tog motiva. Osvojili su najveći broj bodova, a gledatelji su ih već tada uvrstili u sam vrh natjecanja. 

U drugoj emisiji osvojili su srca gledatelja i žirija, a u trećoj otplesali su bečki valceri na pjesmu 'I Am Nothing' iz filma 'Tjelohranitelj'. 

- Toliko mi je prekrasno plesati s Gabrijelom. Nadam se da neću zaboraviti što si me naučila - rekao je prije dva mjeseca Slavko Gabrijeli. Zbog odlične koreografije pale su čak dvije devetke te dvije desetke, a par je osvojio visokih 38 bodova te zahvaljujući glasovima publika prošao dalje.

U četvrtoj emisiji prezentirali su plesne korake sambe, a žiri ovaj put nije bio oduševljen nastupom kao što je bio u prethodnim emisijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U petoj emisiji Slavko i Gabriela otplesali su slow fox, a na nekoliko trenutaka 'otputovali' su na Santorini u Grčku. Sobin je čak na početku i zasvirao violinu. 

- Ovo je bila jedna baš dobra začinjena grčka salata u kojoj sam baš uživala - komentirala je Almira. Par je ponovno dobio najveću ocjenu žirija - 35 bodova, a ujedno su pokupili i najviše bodova od publike. 

Slavko i Gabriela otvorili su šestu emisiju i prvi put u devetoj sezoni prezentirali su lyrical. Za svoju izvedbu osvojili su 36 bodova i ponovno 'pomeli' konkurenciju. 

- Ja sam u jednom trenutku razmišljala što da kažem i shvatila da nemam komentara. Predivni ste i moja ocjena će biti visoka - rekla je Tamara. Almira je dodala kako je, Slavko veliki kruti medo s lijepim nogama. 

U sedmoj emisiji došlo je do malih promjena. Naime, osim standardnog djela natjecanja zaplesali sui  timovi. Gabriela i Slavko u svoj tim uveli su Josipu Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša. Prije nego što su se na pozornicu popela dva tima, Sobin i mentorica izveli su cha cha cha kojim je žiri bio oduševljeni. Nagradili su ih s maksimalnih 40 bodova.

  

U idućoj emisiji zaplesali su energični i poletni quickstep, a baš kao i u prethodnim emisijama plesni par je oduševio žiri. Za ovaj dinamičan ples osvojili su 38 bodova. 

U devetoj emisiji, parovi su plesali po dva plesa. Za prvi izlazak odabrali su rumbu na pjesmu Tonyja Cetinskog 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'. Dobili su 33 boda, a Slavko je dodao kako su im to najlošije ocjene do sad. Drugi ples bio im je tango, a žiri se nije slagao oko ocjena. Dinku se njihova izvedba nije svidjela pa im je dao 7, Tamara i Almira bile su oduševljene i dale su desetku, a Nicolas 9. Ukupno su u drugom krugu natjecanja dobili 36 bodova.

U polufinalnoj emisiji na pozornici im se pridružila Helena Janjušević, a plesali su salsu i izborili mjesto u velikom finalu. 

 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin