Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

R. Russo otkrila da godinama pati od bipolarnog poremećaja

None Foto: screenshoot CBS 3

Svoju dijagnozu nisam podijelila s puno ljudi. Imam prijatelje koji pate od istog poremećaja, ali ne žele piti lijekove, otkrila je glumica Rene Russo

Holivudska glumica tijekom gostovanja u The Queen Latifah showu otkrila je tajnu koju je uspješno skrivala cijeli život. Rene Russo (60) s voditeljicom je podijelila kako se cijeli život bori s bipolarnim poremećajem. 

- Mama mi je rekla kako je cijelo moje djetinjstvo bilo zaustavi pa kreni - glumica je progovorila o bolesti koju karakteriziraju drastične promjene raspoloženja i energije. Kako je rekla, lijekove je počela uzimati kad se više nije mogla dići iz kreveta. 

- Mislila sam da je riječ o depresiji, no antidepresivi vas dodatno ubrzaju. Svoju dijagnozu nisam podijelila s puno ljudi, a imam prijatelje koji pate od istog poremećaja, ali ne žele piti lijekove - rekla je glumica. Latifah je bila vidljivo dirnuta njezinom pričom te joj je zahvalila što je to podijelila sa svima jer će tako pomoći onima koji se nalaze u sličnoj situaciji. 

Najpoznatija je po ulozi u filmovima 'Smrtonosno oružje' i 'Ucjena' gdje je glumila s Melom Gibsonom te u filmu 'Afera Thomasa Crowna' gdje joj je partner bio Pierce Brosnan. Trenutačno promovira film 'Nightcrawler' u kojem glumi s Jakeom Gyllenhaalom. 

Komentari (7)
  • To se nekada zvalo manično-depresivna psihoza. Ovako "bipolarni poremećaj" ljepše zvuči, ali to je teška psihička bolest.

    15. 10. 2014,   16:10
  • Još jedna u nizu izmišljenih bolesti ....

    15. 10. 2014,   15:23