Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rađa tetovirao imena punice i punca: Neka se javi tko to ima

None Foto: Facebook 6

Bivši košarkaš se u četvrtak na svom Facebook profilu pohvalio da je na rame istetovirao imena njezinih roditelja u obliku srca. Dino je opisao zašto toliko voli svoju punicu i punca

Dino Rađa proslavio je 52. rođendan u srijedu, a supruga Viktorija mu je čestitala na Instagramu zajedničkom fotografijom i tekstom 'Sretan ti sretan ljubavi'.

Foto: Instagram

Bivši košarkaš se u četvrtak pak na svom Facebook profilu pohvalio da je na rame istetovirao imena njezinih roditelja u obliku srca. Dino je opisao zašto toliko voli svoju punicu i punca.

DOBRI TATA DINO Rađa ispunio sinu rođendansku želju, upoznao ga s Messijem

- Za one koji ih znaju dosta je reć Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Ka Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju ajmo provat opisat. Ja njih obožavan. Koji to zet voli punca i punicu. Punca još kako ali punicu. Evo ovaj. A koliko ih volin to je posebna priča. Neka se javi jedan koji je tetovira njihova imena a da su još zivi i zdravi. Taj san. Jedan dan me pukla ljubav, otiša, ugravira i doša doma. 
Stipe je cili život radija u Škveru. Malo Dojčland pa nazad u Škver. Nema tog kuvara koji će nešto bolje skuvat. Ono narodno, ne ove Michelinove zalogajčiće. Ić s njime na ribe posebni je gušt. Dok ja bacin sidro on je već prvu lignju izvuka. I može bilo ko po metra od njega isti peskafondo bacit uvatiće jednu dok ih Stipe izvuće deset. Kako, neman pojma ali san masu puta na svoje oči gleda. I ništa mu nije teško. Ni vozit dicu ni čuvat u ponoć i u podne ni pazit ni bit dida ipo. Kad vidin kakvi je prema njima i koliko ga vole suze mi dođu na oči. 

PODBADANJE NE PRESTAJE... Rađa 'prijetio' ženinu plesaču: Njegovu sliku bušio na pikadu

Mare je ona iz videa od prije par dana. Bolja od kruva. Kad nas dvoje idemo negdi na put možemo dicu ladno ostavit s njima i znamo da će bit sve ok. Doduše malo će vise slatkoga dobit ali discipline neće falit. Baba voli peć palačinke. Ali samo dvi kaže kad ja pizdin da puno slatkog dobiju. 
Naravno na kraju fala van šta ste moju ljubav napravili onakvu kakva je ali o njoj drugon prilikon. 
Voli vas jedini vaš zet  - napisao je uz galeriju fotografija Stipe i Mare.

Stipe i Mare Za one koji ih znaju dosta je rec Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Ka Roko i Cicibela. Za one...

Posted by Dino Rađa official on Thursday, 25 April 2019

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati 

Komentari (45)
  • Stipe i Mare, lako je kad je kratko. Meni se punac i punica zovu Zvjezdoslav i Hranislavka. Hajde to tetoviraj tako krupnim fontom.

    25. 4. 2019,   13:44
  • Redikul

    25. 4. 2019,   14:12
  • Da si stavio ime svoje matere i cace svaka cast,ali brate punca i punice malo mi zvuci na ideju tvoje zene.A jesi papucar

    25. 4. 2019,   14:38