Obavijesti

Show

Komentari 73

Rada se jako iznervirala: Mika nije žena, njega su fotokopirali

Rada se jako iznervirala: Mika nije žena, njega su fotokopirali
1

Rada i Rade Vasić ne vjeruju da bi se njihov 'bliznak' odjenuo u ženu. U šoku su zbog fotografija jer ne žele da ih u selu zezaju, Mika ne želi otkriti istinu za manje od 2000 eura

VIDEO

Vasići se ne mogu dogovoriti jesu li Mikine fotografije na kojima je odjeven u seksi ženu fotokopirane, fotošopirane ili montirane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:56

- Vidi se iz aviona da to nisam ja. Netko se lažno predstavlja. Privatno se Giba i ja nikad ne bismo tako odjenuli. Nemam potrebe obući se u ženu - tvrdi Mika. Roditelji Rada (52) i Rade (57) su u šoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Netko je fotokopirao moje bliznake Miku i Gibu. Pa kako bi to bili oni? - zaključila je mama Rada.

Sad smo u Zagrebu kod prijatelja, malo se provodimo. Ni sa čim se ne bavimo, kaže Mika Vasić (25). Dodaje da se pored toliko lijepih djevojaka nema potrebu odijevati kao žena. Frapantnu sličnost s djevojkom na fotografiji nije želio objasniti bez da mu se prije toga isplati 2000 eura.

Mika i Giba odmalena sanjare da otvore frizerski salon jer su se kao djeca najviše voljeli igrati s lutkicama i šišati ih. No kažu da još nisu skupili dovoljno novca za vlastiti biznis. Tvrde da oko njih ima cura napretek.

- Zagreb je veliki grad, veći je izbor ljepotica, pa se bira - kaže Mika te dodaje da se za dobrim konjem diže prašina.

- Što više skandala, mi smo popularniji. To nam diže rejting, a i još ponešto - rekao je Mika. U “Big Brotheru” su gledatelje osvojili plesnom točkom s Goranom Todićem u kojoj su imitirali Beyonce. Odjenuli su trikoe i štikle u kojima su se odlično snašli.

- Jako sam se naljutila zbog te točke, ali to je bio zadatak, tako je Big Brother htio. Imamo odvjetnika i naći ćemo tko nas imitira - kaže Rada Vasić. Ona i Rade žive u Srbiji u Maloj Plani sa sinom Milom (32), dok je Miku i Gibu lani udomila Branka Radić iz Reke kraj Koprivnice.

Znaju se još iz Njemačke gdje su Vasići živjeli prije ulaska u show, a gospođa Branka slala im je novac kad su izašli iz “Big Brothera” da “stanu na noge”. Mika i Giba bili su oduševljeni prostranom Brankinom kućom te su otkrili da prema raspoloženju biraju u kojoj će od deset soba spavati i odmarati se.

- Odlično se slažemo i s njezinim suprugom Ludvigom. Slični smo i to nam odgovara. Kuhamo im srpski, njemački i turski specijalitet - rekli su braća Vasić. Nekoliko mjeseci prije snimili su ih u Munchenu kako stoje u redu za socijalnu pomoć.

- Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci. Ne razumijem kakva pomoć? Mi tamo ne idemo. Hvala Bogu, za toliko imamo - tvrde blizanci. Dodali su da ih na ulici zaustavljaju i traže autograme.

- Pa, vidite da nas prepoznaju. Ni u nabavku namirnica više ne možemo otići, a da nas obožavatelji ne primijete - rekli su tad blizanci, koji su došli s praznim torbama, koje su ubrzo napunili voćem, povrćem i tjesteninom. Tata Rade odmah je stao u njihovu obranu i rekao kako njegovim sinovima ne treba socijalna pomoć.

- To zli ljudi šire laži. Otišli su u Njemačku da se zabavljaju i rade. Pa oni su završili frizerski zanat. Dobro oni žive tamo, ne treba im to - rekao nam je tata Rade. I nakon objavljenih fotografija Mike u ženskoj odjeći, tata Rade opet brani svoje sinove i tvrdi da je riječ o nečijoj zlobi.

- To je netko montirao. Ma gdje bi se oni odjenuli u ženu. Ni slučajno. Ima dosta dušmana koji ih mrze - zaključio je Rade.

Rada se jako iznervirala zbog serije fotografija na kojima je Mika odjeven u ženu. Zaključila je da ne može više razgovarati i da se mora smiriti. Ipak, nešto kasnije se predomislila.

- Gledamo sliku i smijemo se. To je Photoshop. Mislite li da bi pored svih nas moji sinovi mogli promijeniti spol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Trebali bi doći kod nas u goste i vidjeti da ima muški spolni organ u gaćama. Oprostite na ružnom rječniku, ali drugačije ne znam to objasniti. Morat će vam pokazati 'onu stvar'  kako bi se vjerili da nije postao žena - rekla je za Kurir mama Vasić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'