Obavijesti

Show

Komentari 67

'Rade mi svira harmoniku dok ja njemu pripremam fini ručak'

'Rade mi svira harmoniku dok ja njemu pripremam fini ručak'
4

DNEVNIK Samo za 24sata Rada Vasić zapisala je kako izgleda njezin život s Radom i djecom. Drago joj je što se nitko od njih nije osramotio u Big Brother kući

VIDEO

Bivša stanarka Big Brother kuće, Rada Vasić (50), ispala je iz showa i natjecanja nedugo prije kraja. Nakon nje u finalu su ispali sinovi Mika i Giba (23). U showu je još bio i Radin suprug Radivoje (55), koji je prvi ispao. Prije finala i ispadanja blizanaca, Rada je samo za 24sata pisala svoj dnevnik u kojemu otkriva kako izgleda život Vasića.

7:30 Kao prava kućanica, dižem se svako jutro u 7.30 sati. Probudim se uz mojega Radu. Čim otvorim oči, poljubim ga i zagrlimo se.

7:45 Na stolu me čeka kava koju je skuhao moj Rade. Uvijek se ustaje prije mene kako bi me dočekao uz topli napitak. Svaki dan zajedno pijemo kavu.

8:30 Poslije toga uzimam da spremim doručak. Onda provjeravam u kupatilu da li ima nešto za pranje. Kada to završim, počnem da spremam ručak. Danas spremam punjenu papriku i sarme koje Rade najviše voli. On je uvijek oko mene kad smo u kući. Volimo se kao i prvog dana i nakon 36 godina braka. Uvijek hoće nešto da mi doda. Mačkice me zove, ljubi mi rukicu. Ja njega zovem mačore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

13:00 Onda Rade vježba na harmonici i pjeva mi dok spremam ručak.

Dolazi naš sin Mile koji se pridružuje tati na saksofonu i počinju u duetu svirati ‘Joj Rado, joj Radmila’. Moga supruga volim najviše na svijetu, prvo njega, pa poslije sve ostale, on mi je na prvome mjestu. Snajka Elena usisava i čisti dvorište, a ja završavam s ručkom.

15:30 Sad počinje repriza ‘Velikog Brata’ koju redovito pratim, kao i večernju emisiju.

Najviše me nervira Zorica, i Rade i ja mislimo da je zla i da je lopov. Sigurni smo da je krala čarape u kući te da je u kofer sakrivala kafu i cigarete. Ovi ostali stanari su super, pogotovo moji sinovi Mika i Giba. Svi u obitelji navijamo za njihovu pobjedu. Ponosna sam na njih, kao i svi u obitelji. Što se tiče mog boravka u kući Velikog Brata, sretna sam jer se nisam osramotila. Nisam nikog ogovarala, najiskrenija sam bila od svih i bila sam interesantna. Puno me ljudi podržalo kad sam izašla i zbog toga sam sretna i ponosna.

17:00 Imam veš za tri mjeseca prati. Treba to da se opere i opegla. Bez pegle smo bili u Kući. Sve mi je zgužvano. Nismo imali ni veš mašinu. Sve smo na ruke prali u neke male kadice. Ni usisivača nije bilo, roba se sušila po tri, četiri dana. Još gore od svega toga i svakako najteže mi je u showu bilo spavati pod jorganima koje su napunili lišćem i granjem. Zato sam jedva dočekala zaspati u svom krevetu. Imala sam gušenje. Srčani sam bolesnik, imam astmu. Ujutro su taj jorgan iznijeli radi mene, tu noć sam jedva preživjela. Barbara je isto dobila alergiju, svi su se bunili. Još mi se koža na licu ljušti od svega toga.

20:30 Počinje večernja emisija ‘Velikog Brata’. Opet smo svi pred televizijom. Sinove i snajke tjeram da gledaju ‘Velikog Brata’ i da zajedno navijamo za bliznace Miku i Gibu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'