Obavijesti

Show

Komentari 216

Radeljak ne popušta: Vlatki će uzeti sve što ima u Kanadi?

Radeljak ne popušta: Vlatki će uzeti sve što ima u Kanadi?
2

ČEKA SE VRHOVNI SUD Pokos zbog presude prema kojoj je Leu Radeljaku dužna 306.000 kuna prijeti ovrha nad imovinom koju je stekla u emigraciji

VIDEO

Odvjetnički tim na čelu sa Silvijem Hrastom tražio je u ime svoje klijentice Vlatke Pokos (47) reviziju postupka na Vrhovnom sudu kako voditeljica ne bi morala sinu bivšeg supruga Josipa Radeljaka (73) platiti 306.000 kuna s kamatama.

Pokretanje videa...

01:12

Prema presudi Županijskog suda, Vlatka mora Leu Radeljaku (34) isplatiti novac koji mu je “ispeglala” s kartice. Rok za zahtjev za reviziju bio je do 8. siječnja, što je Vlatkin odvjetnički tim i napravio. Taj bi proces mogao, tvrde nam stručnjaci, potrajati i do godine dana.

Do tada je pravomoćna presuda “na snazi” i sin njezina bivšeg supruga će od kanadskog suda tražiti priznanje presude te ovrhu Vlatkine imovine. Pokos je “preko bare” otišla prije godinu dana, gdje studira i radi kao agent za nekretnine.

Leo je tužio voditeljicu jer je potrošila novac s obiteljske kartice dok je bila u braku s njegovim ocem. Općinski građanski sud u Zagrebu je prvostupanjskom odlukom odbacio tužbu, no Leo se žalio, a Županijski sud je u studenom prošle godine preinačio odluku. Vlatka mora isplatiti i dodatnih 59.000 kuna za trošak postupka te Leu Radeljaku još 9000 kuna za trošak žalbe.

- Činjenica da je tužba prihvaćena je apsurdna i nevjerojatna jer ništa nemam s dotičnim. Nisam bila u braku s njim, nego s njegovim ocem, na svoju veliku nesreću - kaže Vlatka.

trnoruzica
8
| Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL

Voditeljica tvrdi da je taj novac od 26. rujna 2005. do 25 listopada 2006. potrošila na hranu, Josipovu kćer Lanu i njezine atkivnosti, frizere, pilates, kozmetičarke, te stanove na moru i u Zagrebu.

- Razumijem da će se prosječnom građaninu Hrvatske, osobito u današnje vrijeme, kad ljudi doslovno nemaju što jesti, to činiti kao golemi iznos, ali naglašavam da je riječ o vrlo bogatom čovjeku i da su troškovi za takvo domaćinstvo veliki. Sve to plaćala sam ‘čuvenom karticom tekućeg računa’ - rekla je Vlatka i dodala kako je u gotovini podignula samo desetak posto od iznosa.

Nakon rajskog vjenčanja počele svađe i razvod iz noćne more...
Nakon rajskog vjenčanja počele svađe i razvod iz noćne more...

Vlatka se boji za svoju sudbinu, u Zagrebu je prodala stan i otišla u Kanadu u nadi za boljim životom, kad ju je snašla ova presuda.

- Nikakve imovine nemam, a ova bi me presuda, kad bih još živjela i radila u Hrvatskoj, dovela u poziciju da do kraja života radim za Radeljaka - rekla je Pokos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'