Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radio na rivi: Totalni FM je predstavio najbolje od Splita

None Foto: PR fotografije 5

Prelijepa splitska riva okupana ljetnim suncem jutros je, putem nacionalne radijske mreže Totalni FM i radija Riva, poslala poruku Hrvatskoj s najboljim od Splita

Nacionalna radijska mreža Totalni FM u čijoj je obitelji splitski radio Riva danas je građanima Hrvatske predstavio najbolje od Splita. Uživo sa splitske rive poruke su poslali brojni Splićani među kojima i košarkaši Vujčić i Subotić, Monika Sablić, Nataša Bebić i brojni drugi Splićani. 

Prelijepa splitska riva okupana ljetnim suncem jutros je, putem nacionalne radijske mreže Totalni FM i splitskog radija Riva, poslala poruku Hrvatskoj s najboljim od Splita. Radio emisija koja se emitirala uživo u eter sa prekrasne splitske rive privukla je mnoštvo građana od kojih su neki i po prvi puta imali prilike vidjeti kako uživo izgleda radijski studio. Razgovori uživo, sportske aktivnosti i nagradne igre samo su dio programa koji su jutro predstavili DJ-i Totalnog Irina Čulinović i Saša Lozar. 

- Najljepše subotnje jutro, Splićani, splitska riva, pogled na more i druženje uz Totalni FM. Danas je postavljen kamen temeljac jednog velikog i neraskidivog prijateljstva između Splita i Totalnog FM-a. Hvala svima na divnom druženju - izjavila je DJ-ica Irina Čulinović. 

Druženju u predivnom splitskom jutru odazvali su se brojni građani, kao i osobe iz društvenog života Splita i Hrvatske među kojima i košarkaši KK Split Nikola Vujčić I Srđan Subotić, modna dizajnerica Monika Sablić, splitska legenda Nataša Bebić i brojni drugi divni Splićani.

Komentari (4)
  • Di su ljudi?Di je guzva? Ah,da subota u jutro i jos u Splitu.Trebali su poceti ne u jutro vec u podne.

    16. 6. 2012,   15:29
  • slažem se upotpunosti

    16. 6. 2012,   22:26
  • Joj kak je Saša mršav...a Irina je preslatka i mala. Čudno kak dok slušaš radio drugačije zamišljaš likove. I ja bi radila sa njima u ekipi na radiju :-)

    17. 6. 2012,   06:34