Obavijesti

Show

Komentari 148

Uhitili Rajka Dujmića: Policija glazbenika dopratila u bolnicu

Uhitili Rajka Dujmića: Policija glazbenika dopratila u bolnicu
10

Nisu se odvajali od njega nijednog trenutka. Kad je išao u čekaonicu, oni su išli s njim, kad je bio ispred bolnice, oni su bili s njim, kad je ulazio na pregled unutra, oni su ušli s njim, priča nam čitatelj

VIDEO

Stigao je u zagrebačku bolnicu ‘Dr. Fran Mihaljević’ u pratnji dva pravosudna policajca, priča nam čitatelj koji je uslikao Rajka Dujmića (64) u četvrtak navečer. Kako doznajemo, Rajka su pravosudni policajci u bolnicu dovezli iz zagrebačkog zatvora Remetinec, u kojemu se nalazi zbog prijave za prijetnje.  

Pokretanje videa...

01:03

- Nisu se odvajali od njega nijednog trenutka. Kad je išao u čekaonicu, oni su išli s njim, kad je bio ispred bolnice, oni su bili s njim, kad je ulazio na pregled unutra, oni su ušli s njim - priča nam čitatelj, koji je Dujmića ulovio na cigareti ispred zaraznog odjela.

- Teško je disao i još teže se kretao. Čini se da je lošeg zdravstvenog stanja - završava naš čitatelj.

Pokušali smo kontaktirati i glazbenika, ali njemu je isključen mobitel. Njegova supruga Snježana nije bila zainteresirana za davanje izjava.

- To nisu stvari za javnost. Neću ništa govoriti - hladno nam je rekla Snježana.

Nije htjela reći je li ga ona prijavila za obiteljsko nasilje. Ovo glazbeniku nisu prvi problemi sa zakonom. Podsjećamo, 2015. godine ga je policija privela zbog obiteljskog nasilja. Proveo je 23 dana u Remetincu.

- Bili smo zajedno u stanu. Cijeli dan je pio i puštao si dvije omiljene pjesme dive Whitney Houston koju obožava. Skupile su mu se emocije, počeo je plakati i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom izbaciti iz stana. Susjedi su čuli buku, uplašili se i zvali policiju - rekla nam je tad Snježana Dujmić.

8172565

Sutkinja zagrebačkog Općinskoga kaznenog suda zbog ovog slučaja izdala je kazneni nalog kojim Rajka kažnjava sa šest mjeseci uvjetnog zatvora s rokom kušnje dvije godine. Deset godina prije ovoga slučaja, 2005. godine, policija je Dujmića uhitila zbog posjedovanja kokaina. Kažnjen je s 3000 kuna.

U jednom od zadnjih intervjua Rajko, tad dobre volje i dobrog zdravlja, inspirirano nam je pisao o svojoj najvećoj ljubavi - glazbi.

- Ja sam samo prikopčan na plavo nebo i gospodina te mi note prođu kroz srce - objasnio je Dujmić kako dobije inspiraciju.

saloon

Kaže da je nemoguće da se zasiti pisanja i glazbe, a kaže da je jedna od najvećih mudrosti moći, a ne htjeti. Svaki dar je i križ, ali ja svoj dar odlično podnosim - rekao je nedavno glazbenik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu