Obavijesti

Show

Komentari 27

Rajko Dujmić: 'Iz zatvora sam izašao ranije, ali nisam doma...'

Rajko Dujmić: 'Iz zatvora sam izašao ranije, ali nisam doma...'
4

Prijatelj Nenad Ninčević tvrdi kako je glazbenik nakon izlaska iz istražnog zatvora otišao na liječenje. Odvjetnica Hančić tvrdi da je Rajku svaki dan u pritvoru počinjao pitanjem ‘Kako je Snježana?’

VIDEO

Nisam doma, rekao nam je Rajko Dujmić (65). Skladatelj nam se ekskluzivno javio nakon izlaska iz istražnog zatvora. Kaže da nam ne može davati detaljnije izjave dok se sudski proces ne okonča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Njegov prijatelj Nenad Ninčević (58), kaže da je skladatelj u bolnici.

- Rajko me nazvao čim je izašao iz Remetinca i nakon mnogo godina zvučao je suvislo i normalno. Samoinicijativno je otišao u bolnicu na liječenje. Nikad nije bio tako čvrst, odlučan u želji da se makne od svega - kaže nam Ninčević. Dujmić mu se povjerio da je u Remetincu imao i više nego dovoljno vremena za razmišljanje o sebi i svemu pogrešnome što je radio ljudima oko sebe.

- Komentirali smo kako je svako zlo za neko dobro, tako i ova njegova priča. Uistinu vjerujem da će uspjeti i brzo se vratiti k sebi, glazbi, prijateljima i obitelji - uvjeren je Ninčević.

Splićanin je dodao da je Rajko u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj izliječio duh i psihički je, smatra, znatno bolje nego prethodnih mjeseci, a sad želi dovesti tijelo u red. U zatvorskoj bolnici Rajka je osoblje voljelo jer je slušao liječničke upute. Nije se nametao niti je tražio poseban tretman. Bio je u peterokrevetnoj sobi s drugim pacijentima. Mogao je gledati televiziju.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je 1. kolovoza optužnicu kojom traži za Rajka kaznu zatvora zbog kaznenog djela prijetnje i nanošenja tjelesne ozljede supruzi Snježani. Glazbeniku je određen istražni zatvor od mjesec dana, koji je potom i produžen. Dujmićeva odvjetnica Sandra Hančić 20. rujna podnijela je prijedlog za ukidanje pritvora. Odlukom Optužnog vijeća Rajka su pustili.

- Ne mogu vam reći ništa. Rajko mi je zabranio da dajem izjave - kaže nam Hančić. Općinsko državno odvjetništvo Zagreb 26. rujna žalilo se na to rješenje i, bude li optužnica potvrđena, spis ide sucu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu