Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ramsay naljutio fanove: Pipkao Sofiju i 'bacao' seksističke fore

None Foto: Youtube/Instagram/Promo 7

Gordon je tijekom cijele emisije imao neumjesne šale, a u jednom je trenutku čak i dodirnuo Vergarino bedro. Obožavatelji kažu da su u deset minuta izgubili svako poštovanje prema njemu

U javnost je nedavno 'procurio' video star devet godina u kojemu su u televizijskoj emisiji 'The Tonight Show', koju vodi Jay Leno (68), gostovali slavni kuhar Gordon Ramsay (52) i glumica Sofia Vergara (46). Tijekom razgovora s voditeljem, Ramsay se cijelo vrijeme nedolično ponašao i 'bacao' seksističke šale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već na početku emisije, Sofia je izjavila da u stvarnom životu inače ne vrišti kao u seriji 'Moderna obitelj'.

- Stvarno? Samo u spavaćoj sobi? - komentirao je tada Ramsay. Začuđena Sofia samo je šutjela, dok je voditelj rekao Gordonu da on to neće saznati.

Foto: YouTube

Kada je na repertoar došla oklada da će Vergara trčati gola Sunset Boulevardom ukoliko 'Moderna obitelj' osvoji Emmy, Ramsay se ponovno nije mogao suzdržati. 

- Ne mogu trčati. Imam problema s koljenom - objašnjavala je Sofia, a on je rekao da bi samu sebe nokautirala, aludirajući na to da ima velike grudi. 

Foto: YouTube

Čak i nakon što je Sofia pokazala fotografiju kako jede pizzu dok je bila u Italiji na odmoru, Gordon je i zbog toga imao neumjesne šale dok su komentirali. U jednom trenutku ju je čak i dodirnuo po bedru, a ona mu je rekla 'bez diranja'. Obožavatelji zvijezde 'Moderne obitelji' ne odobravaju ovakvo Gordonovo ponašanje i kažu da su u deset minuta izgubili svako poštovanje prema njemu.

Foto: YouTube

- Sofia ne zaslužuje ovakvo ponašanje. Ovo je za nju bila zbilja neugodna situacija - komentirao je jedan, a drugi dodao:

- Da ga je ošamarila kako je zaslužio ili mu ozbiljno rekla da prestane, ispala bi luda.

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Komentari (68)
  • a ruku na srce, jel ima netko tko ju ne bi dirao ?!? :))

    9. 1. 2019,   15:17
  • Bas neki dan pijana priča i pricamo zamisli da ti ga popusi sofia vergara, pa odrezao bi ga i uokvirio u kući sa natpisom "popusen od strane sofie vergare" je bio najbolji komentar

    9. 1. 2019,   17:06
  • Meni se ipak čini da joj nije nimalo smetalo. još su se i izgrlili na kraju.

    9. 1. 2019,   16:59