Obavijesti

Show

Komentari 68

Ramsay naljutio fanove: Pipkao Sofiju i 'bacao' seksističke fore

Ramsay naljutio fanove: Pipkao Sofiju i 'bacao' seksističke fore
7

Gordon je tijekom cijele emisije imao neumjesne šale, a u jednom je trenutku čak i dodirnuo Vergarino bedro. Obožavatelji kažu da su u deset minuta izgubili svako poštovanje prema njemu

VIDEO

U javnost je nedavno 'procurio' video star devet godina u kojemu su u televizijskoj emisiji 'The Tonight Show', koju vodi Jay Leno (68), gostovali slavni kuhar Gordon Ramsay (52) i glumica Sofia Vergara (46). Tijekom razgovora s voditeljem, Ramsay se cijelo vrijeme nedolično ponašao i 'bacao' seksističke šale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već na početku emisije, Sofia je izjavila da u stvarnom životu inače ne vrišti kao u seriji 'Moderna obitelj'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stvarno? Samo u spavaćoj sobi? - komentirao je tada Ramsay. Začuđena Sofia samo je šutjela, dok je voditelj rekao Gordonu da on to neće saznati.

Kada je na repertoar došla oklada da će Vergara trčati gola Sunset Boulevardom ukoliko 'Moderna obitelj' osvoji Emmy, Ramsay se ponovno nije mogao suzdržati. 

- Ne mogu trčati. Imam problema s koljenom - objašnjavala je Sofia, a on je rekao da bi samu sebe nokautirala, aludirajući na to da ima velike grudi. 

Čak i nakon što je Sofia pokazala fotografiju kako jede pizzu dok je bila u Italiji na odmoru, Gordon je i zbog toga imao neumjesne šale dok su komentirali. U jednom trenutku ju je čak i dodirnuo po bedru, a ona mu je rekla 'bez diranja'. Obožavatelji zvijezde 'Moderne obitelji' ne odobravaju ovakvo Gordonovo ponašanje i kažu da su u deset minuta izgubili svako poštovanje prema njemu.

- Sofia ne zaslužuje ovakvo ponašanje. Ovo je za nju bila zbilja neugodna situacija - komentirao je jedan, a drugi dodao:

- Da ga je ošamarila kako je zaslužio ili mu ozbiljno rekla da prestane, ispala bi luda.

Pokretanje videa...

00:48

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje