Obavijesti

Show

Komentari 21

Ramsay: 'Rekao sam djeci nek se nose i sami pronađu posao'

Ramsay: 'Rekao sam djeci nek se nose i sami pronađu posao'
10

Strog sam, pravedan i napravit ću sve kako bih im pomogao da se popnu na sam vrh. Ipak, nema šanse da ih zapošljavam. Žele raditi u ovom biznisu? Nek odje*u i krenu od samog dna, rekao je britanski chef

VIDEO

Jedan od najpopularnijih televizijskih kuhara Gordon Ramsay (52) nije jedan od onih roditelji koji misle 'razmaziti' svoju djecu. Kako prenosi britanski Mirror, iako vodi iznimno uspješan posao koji mu donosi milijarde, engleski chef rekao je da ne misli zapošljavati svoje četvero djece.

- Strog sam, pravedan i napravit ću sve kako bih im pomogao da se popnu na sam vrh. Ipak, nema šanse da ih zapošljavam u svojim restoranima ili preko veze. Žele raditi u ovom biznisu? Onda nek odje*u, nek se zaposle kod drugog vlasnika restorana i krenu od samog početka - rekao je za US radio chef Ramsay koji zajedno sa suprugom čeka peto dijete po redu.

Naime, kuhar Gordon početkom 2019. godine na društvenim je mrežama objavio sretnu vijest da je njegova supruga Tana (44) trudna.

Par je nedavno proslavio 22 godine braka, a ovo će im biti peto dijete. Ramsay i njegova dugogodišnja supruga već otprije imaju kćeri Megan (21) i Matildu (17) te blizance Jacka te Holly (19).

Celebrity Chef Gordon Ramsey

Prošle godine, poznati chef odlučio se 'trgnuti' i dovesti u formu. Svoje mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama posebno je oduševio nakon što je objavio fotografiju s plaže te njome pokazao svima koliko je naporno radio na svome tijelu.

- Bio sam vrlo pretila osoba i izgledao sam užasno. Sada kad gledam te svoje stare slike nikako mi nije jasno kako je moja supruga Tana ostala sa mnom - rekao je jednom prilikom Ramsay za britanske medije.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao