Obavijesti

Show

Komentari 5

Raskoš na HRF-u: Po Ninu Morić dolazi privatni avion

Raskoš na HRF-u: Po Ninu Morić dolazi privatni avion
3

Direktor festivala Jura Hrvačić ide osobno po voditeljicu u Italiju. A Maja Šuput će na finalu u Opatiji nositi skupe cipele kakve nosi A. Jolie

VIDEO

Direktor Hrvatskog radijskog festivala Jura Hrvačić za subotnji show u Opatiji odabrao je voditeljice Ninu Morić i Vanju Rupenu. Dok će Vanja u Opatiju doći s prijateljem iz Slovenije, po Ninu direktor dolazi u Milano.
- Nina će večeras voditi kviz na talijanskoj televiziji, a ja privatnim avionom dolazim po nju u Milano. Sletjet ćemo na Krku ili u Puli, a do Opatije ćemo imati specijalnu pratnju - najavljuje Hrvačić.
Modni Mačak, kaže, mukotrpno je radio na stajlingu Maje Šuput koja nastupa na HRF-u. Marko Grubnić joj je osmislio provokativnu haljinu u suradnji s Lineom Ekskluziv. Po cipele joj je “skočio” do Pariza.
- Kupio sam joj Christian Louboutin cipele, kakve nosi i Angelina Jolie. Platio sam ih oko 4500 kuna - ponosan je Mačak.
Pjevačica još uvježbava scenski nastup. Na pozornici će joj se pridružiti tri nabildana plesača, odjevena u vruće hlačice.
- Maja kao diva sa sobom dovodi hordu stilista, frizera, vizažista i koreografa - govori Mačak. Zbog Radijskog festivala Maja je promijenila frizuru. Više neće biti raščupana. Grubniću će u Opatiji društvo raditi prijatelj Neven Ciganović i jorkširska kujica Suri.

'DA SAM 20 GODINA MLAĐA, MOŽDA BIH POVEĆALA GRUDI'
Višnja Pevec (46) uoči Radijskog festivala u Opatiji glasnice je uvježbavala na pozornici svog trgovačkog centra u Rijeci.
- Za HRF ću odjenuti crvenu haljinu s dekolteom i prorezom da se malo vidi noga - našalila se majka dvojice sinova. Obitelj Pevec živi na imanju kraj Bjelovara.
- Kod kuće imam ovcu Neru. Mama ju je odbacila pa sam je nastavila hraniti na dudu. Hoda za mnom po kući, kao pas. Imamo ovčicu, koju sam nazvala Kruno. Dok smo na putu, za njih se brine moj tata - govori Višnja. Čuvši da će postati pjevačica, tati Zdravku sinovi su poslali SMS poruku: “Tata, čuvaj mamu, to su opasne stvari”. Kaže da je 20 godina mlađa, razmislila bi o tome da poveća grudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje