Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raskošan rođendan s tri torte: 'Tamarina kći je razmažena...'

None Foto: Instagram 9

Mislim ozbiljno, je li trebala sve to? Ovo se zove razmaženost... i djeca u Africi umiru od gladi. To je smiješna količina poklona, kritizirali su bogatu nasljednicu zbog proslave

Sretan rođendan maloj posebnoj djevojčici koja je predobra da bi bila stvarna, rekla je Tamara Ecclestone (33) kćeri Sophie. Bogata nasljednica priuštila je svojoj, kako ju zove, Fifi raskošnu proslavu kako bi u stilu proslavila navršene četiri godine s obitelji i prijateljima u Londonu. 

ISPUNJAVA SVE ŽELJE Malena Sophie htjela snijeg pa ga Tamara Ecclestone 'stvorila'

Foto: schreenshot 433 Instagram

Mala Sophie započela je dan sjedeći na 'planini' poklona u rozoj pidžami koju joj je majka napravila posebno za rođendan s natpisom '4 Fifi'. Okolo slavljenice i darova bili su baloni prepuni šljokica, a taj prizor je ponosna Tamara ovjekovječila. 

NE VOLI TERETANU 'Nisam sportski tip': Tamara Ecclestone ne mari za celulit

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Ovo je najbolji dan, slavimo našu Fifi - rekla je bogata nasljednica. Sophia je imala dvije torte za 'rođendanski doručak'. Slavljenica je za proslavu obukla haljinu punu šljokica i napravila crtež uz lijevo oko, a majka ju je držala dok je njezin tata, biznismen Jay Rutland (37) stajao sa strane. Torta je bila uvećana verzija one za doručak te je imala medeka i dugu na vrhu i na podnožju, a umjesto svjećica imala je prskalice. 

PRIORITETI Tamara je zbog kćeri istjerala muža iz kreveta, pa se on ljuti

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Tvoje samopouzdanje nikad me ne prestaje začuđivati. Baš kada pomislim da ne možeš biti drskija, ti kažeš DJ-u da pusti pjesmu s više ritma. Obasjaš svaku sobu s energijom i velikom osobnošću. Tako sam ponosna na tebe, Fifi djevojko - napisala je Tamara kraj fotografije na kojoj njezina kći pjeva. Bogata nasljednica se nije prestajala hvaliti raskošnom proslavom na internetu, a to je naljutilo korisnike društvenih mreža. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Mislim ozbiljno, je li trebala sve to? Ovo se zove razmaženost... i djeca u Africi umiru od gladi. To je smiješna količina poklona. Samo moje mišljenje. Nisam ljubomorna niti te mrzim - kritizirali su. Dodali su kako mrze gomile poklona na društvenim mrežama i da se tako drugi roditelji čine kao da nisu dovoljno dobri jer ne idu u krajnosti za svoju djecu. Bilo je i onih koji su podržali Tamaru. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Oni su samo sretna obitelj koja sam pokušava živjeti svoj život. Ako se ne možete iskreno radovati zbog njih, onda svi znamo da je vaša ogorčenost zapravo ljubomora - istaknuo je jedan obožavatelj. Bogata nasljednica je i prije Sophiji priređivala raskošne proslave. Za prvi rođendan joj je organizirala dvorac na napuhavanje, unajmila zoološki vrt i umjetnika za balone. Tada je potrošila oko 70.000 funti (oko 592.000 kuna). 

Foto: schreenshot 433 Instagram Slavica i Berni Ecclestone otisli po burek OBITELJSKE TAJNE 'Mama Slavica je vrištala, a tata Bernie smirivao situaciju'
Komentari (15)
  • troši prema svojim mogućnostima...žalosnije je gledati kako mnogi kod nas potroše cijelu plaću na razne proslave a onda ne mogu platiti režije...znam da svako od nas želi svojoj djeci najbolje i da su mu najvažnija ali ne mogu zato potrošiti ono što nemam

    19. 3. 2018,   12:22
  • Neznas ko je luđi ova sto sve stavlju na instagram, umjesto u svoj foto album, ili ovi sta gledaju pa ljubomorno komentiraju,, zena svoje pare trosi kako hoce

    19. 3. 2018,   12:30
  • Mene prosto zaboli koliko ona trosi i na koga..ima para i to je to..a ovi sto spominju.gladnu.dicu ako nisu nek budu kojem sirocetu kum i nek nahrane kad su toliko "zabrinuti"

    19. 3. 2018,   20:42