Obavijesti

Show

Komentari 35

Raskošne vjenčanice 'vatrenih' supruga: Koja vam je najbolja?

Raskošne vjenčanice 'vatrenih' supruga: Koja vam je najbolja?
7

Osim Franke, i ostale supruge naših 'srebrnih' zasjale su u glamuroznim vjenčanicama na svadbama. Prisjetili smo se tih trenutaka, a vama puštamo da odlučite koja vam je najljepša...

VIDEO

Otkad su se naši nogometni reprezentativci vratili iz Rusije sa srebrom oko vrata, javnost se ne prestaje zanimati za njihove privatne živote. Mnogi od njih su u sretnim ljubavnim vezama još od srednjoškolskih dana, a neki se poznaju još i iz djetinjstva.

Nogometaši su okrunili veze brakovima, a posljednji u nizu je Vedran Ćorluka (32) koji je prošle subote izrekao sudbonosno 'da' u Istri, rodnom kraju njegove odabranice Franke Batelić (26). Osim Franke, i ostale supruge naših 'srebrnih' su zasjale u raskošnim vjenčanicama na svadbama. Prisjetili smo se tih trenutaka, a vama puštamo da odlučite koja vam je od ovih dama bila najljepša.

Franka Batelić

Prošle subote su se oženili pjevačica Franka Batelić (26) i nogometaš Vedran Ćorluka (32) u istarskim Balama u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Franka je zasjala u haljini dizajnerice Caroline Herrere, a nakon ponoći se presvukla u toaletu koju potpisuje dizajnerski dvojac eNVy Room. Slavlje je bilo u villi Meneghetti u mjestu Bale, a goste je zabavljao Tony Cetinski (49).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Franka i 'Čarli' su se upoznali prije šest godina na Zrću i otada su jedno drugom velika potpora u karijeri. Franka je s Vedranom putovala u Moskvu, gdje igra za Lokomotiv, a Čarli je nervozno čekao ovogodišnji nastup tadašnje zaručnice na Eurosongu u Portugalu.

Izabel Kovačić

Zagrepčanka Izabel (24) postala je gospođa Kovačić u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Ovaj par se i upoznao u toj crkvi kada je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant.

Izabel je blistala u raskošnoj vjenčanici koju je u zagrebačkom salonu vjenčanica odabrala par mjeseci prije svadbe. Nosila je dijamantima optočenu ogrlicu i narukvicu francuske kuće Cartier. Mladoženja Mateo (24) je zablistao u tamnoplavom odijelu na koje je kombinirao crne lakirane cipele. Za luksuznu hotelsku salu koja prima 600 uzvanika, glazbu i uređenje potrošili su više od dva milijuna kuna.

Vanja Modrić

Vanja (38) i Luka Modrić (32) poznaju se još iz Dinama, a vjenčali su se 2011. godine. Vanja se udala u vjenčanici boje šampanjca od svile i čipke i s buketom ružičastih ruža. Luka je nosio elegantno tamnoplavo odijelo, a njegovi kolege nosili su svijetloplava odijela. Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić, a djeveruše su imale ljubičaste svilene haljine do koljena.

Robert Anić/Pixsell

Par ima troje djece, sina Ivana (8), kćer Emu (5) i devetomjesečnu Sofiju.

- Ti si moje sve - napisao joj je Luka prije nekoliko dana u rođendanskoj čestitci.

Anita Lovren

Dejan (29) i Anita (28) vjenčali su se u crkvi Majke Božje Remetske 2013. godine. Par se već prije toga vjenčao pred matičarem u tajnosti. Svečanost za tristotinjak uzvanika bila je u hotelu Westin gdje je goste zabavljao Joško Čagalj Jole (46). Anita je izabrala jednostavnu haljinu od čipke modnog salona Sposa. Podignula je kosu i ukrasila je tijarom.

Lovren_Vjencanje

Ivana Vida

Domagoj Vida (29) se prije dvije godine oženio za bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanu Gugić (24). Bračni par je zavjete izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada. Ivana se udala u čipkastoj 'sirena' vjenčanici te čipkastim štiklama boje slonovače, a put do crkve je ukrasila bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama. U pratnji četiriju djeveruša došla je u bijeloj limuzini.

Nešto prije nje u crkvu je ušetao mladoženja u tamno plavom odijelu, držeći za ruku sinčića Davida (2) obučenog u minijaturno odijelo , poput onoga kakvog ima tata Domagoj, uključujući lakirane cipelice.

Vida i Ivana upoznali su se u noćnom klubu prije šest godina.

Raquel Mauri

Ivan Rakitić (30) i njegova supruga Raquel Mauri (28) zavjetovali su se prvo pred matičarem, a nakon toga su 2013. imali i crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Raquel je izabrala čipkastu vjenčanicu španjolskog brenda Pronovias.

Ivan i Raquel upoznali su se u seviljskom lokalu u koji je Ivan često zalazio. U atraktivnu Španjolku, koja je ondje radila kao konobarica, zaljubio se na prvi pogled.

- Jednog dana oženit ću se ovom curom - rekao je Rakitić bratu.  Zaljubljeni par ima kćeri Altheu (4) i Adaru (2). 

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo