Obavijesti

Show

Komentari 26

Raspad obitelji: M. Jackson je dva puta bogatiji poslije smrti

Raspad obitelji: M. Jackson je dva puta bogatiji poslije smrti
23

Jacksonova djeca zabranila su pohlepnoj teti te stričevima da dođu na obljetnicu pjevačeva rođenja. Otkako je umro Michael Jackson zaradio je tri milijarde kuna

VIDEO

Odgajat ću Princea (15), Paris (14) i Blanketa (10) kao da su moja djeca, rekla je 2009. Janet Jackson (46) na Michaelovu sprovodu. Unatoč toj izjavi pjevačica te braća Randy (56) i Jermaine (57) čine sve kako bi im uništili život. Ostali su bez novca, pa žele poništiti oporuku preminulog pjevača, koji je djeci ostavio 1,2 milijarde kuna.

Jacksonova djeca zato su teti Janet i dvojici stričeva, koje je Michael uzdržavao do smrti, zabranili da se pojave danas na obljetnici Michaelova rođenja u rodnom gradu Garyju. Da je živ Michael bi slavio 54 godine.

Zloglasni trio smatra da su klinci nepravedno naslijedili novac jer oni uopće nisu Michaelova biološka djeca. Na ruku im ide izjava Michaelove bivše supruge.


- Bila sam samo sredstvo za rađanje. To nije bila njegova sperma - rekla je Debbie Rowe (53), koja mu je rodila Paris i Princea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blanketa je dobio s nepoznatom surogat majkom. Nakon pjevačeve smrti skrbništvo je dobila baka Katherine (82). Nakon njezina nestanka u srpnju sud je odlučio da o Paris, Princeu i Blanketu, uz nju, skrbi rođak TJ (34).

Oteli baku Katherine

Randy i Jermaine odveli su je u Arizonu i pokušali uvjeriti da je oporuka lažna.

Išamarala je Paris

Janet ju je nazvala kučkom, a Paris joj je rekla da odj... iz njenog života.

Radio je kao mehaničar

Randyju je karijera propala kad je prestao nastupati s Michaelom.

Djeca mu vjeruju

Rođak TJ Jackson dobio je skrbništvo nad Michaelovom djecom.

Jackson dva puta bogatiji poslije smrti

Pjevač je krajem ‘80- ih “težio” više od 12 milijardi kuna. Bio je rastrošan, a zbog optužbi za pedofiliju padala mu je i prodaja albuma. Prije smrti je grcao u dugovima. 
Jackoa su uništili pedofilski skandali. U ljeto 1993. obitelj 13-godišnjeg Jordyja Chandlera optužila ga je za seksualno zlostavljanje. Otkazivali su mu koncerte i pala mu je prodaja ploča.

Kad su mu 2005. sudili zbog druge optužbe za pedofiliju, sud je vještačenjem ustanovio da Jackson na godinu troši 150 milijuna kuna, a da toliko nije zaradio. Nekoliko mjeseci prije smrti planirao je povratničku turneju “This Is It”. Njom se trebao izvući iz novčanih problema. Koncerti su bili rasprodani, a unatoč ponudi organizatora da fanovima vrate novac, oni su karte zadr žali za uspomenu.

Kad je Jackson 2009. umro od predoziranja anestetikom propofolom, njegovo bogatstvo procjenjivali su na 1,5 milijardi kuna. No zbog dugova od oko dvije milijarde kuna prijetilo mu je da ostane bez svega. Od smrti se njegovo bogatstvo udvostručilo.

Prodajom albuma i autorskih prava zaradio je tri milijarde kuna. Prema časopisu Forbes, pjevač je na prvome mjestu pokojnih zvijezda s najvećom zaradom. Michael bi u trenutku smrti bio puno bogatiji da nije trošio više nego što je zarađivao. Pred kraj života nije imao ni za osnovne potrebe, pa je morao moliti dadilju da umjesto njega kupi rođendanske darove za djecu.

Michael je tvrdio da su Randy i Jermaine lijenčine i pijavice koje mu sišu krv

Randy je nedugo prije Michaelove smrti došao njemu i gnjavio ga da ponovno okupe bend Jackson 5 te da krenu na turneju. Michael ga više nije mogao slušati i naredio nam je da ga upucamo, rekao je bivši tjelohranitelj Matt Fiddes.Dodaje kako je Jackson u to vrijeme bio neuračunljiv jer je bio na tabletama protiv bolova. Pjevač nikad nije bio u dobrim odnosima s braćom. Smatrao je kako ga iskorištavaju zbog novca. Zato im ništa nije ni ostavio.

Randy i Jermaine od Michaelove smrti kuju plan kako se dokopati nasljedstva. U srpnju ove godine zatočili su mamu Katherine na ranču u Arizoni. Ondje su je htjeli uvjeriti da skrbništvo nad djecom treba prepustiti njima. Potom je i teta Janet nasilno htjela ući u kuću u kojoj žive Michaelova djeca i izbaciti ih na ulicu pa da podijele novac. Ispred kuće se posvađala s Paris.


- Ova kuća pripada meni i mojoj braći, a ne obitelji Jackson - vikala je djevojčica.

Ona i njezina braća novac će dobiti kad postanu punoljetni.

Elvis Presley

Od prodaje albuma i autorskih prava te suvenira zaradio je 360 mil. kuna u godinu dana.

Marilyn Monroe

Plavokosa seks-bomba “teška” je 180 milijuna kuna. I dan-danas je muškarci obožavaju.

John Lennon

Frontmen The Beatlesa danas vrijedi 90 milijuna kuna. Njegove pjesme još se rado slušaju.

Elizabeth Taylor

Glumačka diva od smrti je zaradila 78 milijuna kuna. Umrla je lani od zatajenja srca.

Jacko je odrastao u siromaštvu u dvosobnoj kućici

Majka Katherine (82) bila je trgovkinja, a otac Joe (84)svirao je gitaru u bendu i radio u željezari. Michael je odrastao u trošnoj kućici s tri sestre i petero braće.Joe je otkrio da su mu sinovi naslijedili glazbeni talent i odlučio od njih napraviti zvijezde. Kad su djeca željela odustati, fizički ih je zlostavljao. Michael mu to nikad nije mogao oprostiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama