Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rastopio obožavateljice: Šimi sin sjedi za vratom i jede kosu

None Foto: Instagram 6

Još prije se Vrsaljko, koji igra za talijanski Inter, hvalio fotografijama sina pa je jednom prilikom napisao kako je on njegovo 'sve'. Tada su mu obožavatelji komentirali da je Bruno isti tata

'Vatreni' Šime Vrsaljko (26) objavio je fotografiju sa sinom kojeg je njegova supruga Matea rodila u lipnju ove godine te ponovno je raznježio obožavatelje. Dok hrvatski reprezentativac pokušava jesti, sin Bruno mu sjedi za vratom i radi isto. Jedino što Bruno ne jede hranu već tatinu kosu. 

Foto: Instagram/orijent

Još prije se nogometaš, koji igra za talijanski Inter, hvalio fotografijama sina pa je jednom prilikom napisao kako je on njegovo 'sve'. 

- Koliko ljubavi. Preslatki ste. Srce mi se rastopilo. To je mali nasljednik i već se vidi da će biti isti tata - komentirali su tada pratitelji na društvenoj mreži. 

Foto: Instagram/orijent

Šime je i prije imao obožavatelja, ali se taj broj povećao na dočeku 'Vatrenih' poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je osvojio simpatije mnogih. Hrvatski reprezentativci su se tada dosta zbližili pa Šime često objavljuje fotografije i videe s Dejanom Lovrenom (29).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️😘

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Tako su nedavno uživo razgovarali preko kamere, a njihovi su pratitelji imali priliku to slušati. Pričali su o kolegi Messiju (31) i šipku, a spominjali su i da je Dejan cijepao drva. 

Njihovi opušteni i šaljivi razgovori razvesele njihove pratitelje, a nogometaši su najavili da će uskoro snimiti i novi video. 

PRIPREMITE SE: Studeni će biti najgori mjesec ove godine za ova tri horoskopska znaka

Komentari (2)
  • Isus bože, evo u šoku sam....

    28. 10. 2018,   07:21
  • Sviđa mi se njegova žena,sretnica.Najsretnije su žene koje se bogato udaju,to je iza zdravlja najveći dar.A i bolestan je lakše biti ako si bogat.

    28. 10. 2018,   11:52