Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rastrošne princeze: Meghan na odjeću potrošila 3 milijuna kn

None Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL 9

Meghanina šogorica i supruga princa Williama, Kate Middleton najviše voli trošiti na glamurozne haljine, a lani je na odjeću i nakit sveukupno potrošila 550 tisuća kuna

Članovi kraljevske obitelji vole si priuštiti lijepe i skupe stvari, pa su tako kraljevski modni stručnjaci napravili istraživanje na temu njihove rastrošnosti. Kako donosi UFO No More, vojvotkinje i princeze lani su na vlastite luksuze potrošile poprilični budžet.

Poznato je kako je vojvotkinja Meghan Markle (37) ljubiteljica jednostavnog stila koji često dodatno 'podigne' dizajnerskim modnim dodacima, a sve to itekako košta. Iz podataka dobivenih u istraživanju, prošle je godine, i to samo na odjeću, Meghan potrošila više od tri milijuna kuna. Sve je to, dakako, išlo na trošak poreznih obveznika.

S obzirom na to da je bivša američka glumica navikla na luksuz, toga se ne misli odreći sad kad je postala supruga princa Harryja (34). 

Royal tour of Australia - Day One | Autor: Paul Edwards/Press Association/PIXSELL/Instagram Foto: Paul Edwards/Press Association/PIXSELL/Instagram

Danska princeza Mary (46) također voli dobro potrošiti, ali ipak nije ni blizu Meghaninoj rastrošnosti. Po mišljenju mnogih jedna je od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin stil ipak nije besplatan. Tako je ona samo lani potrošila 720 tisuća kuna na odjeću i modne dodatke. 

Exercise Ice Maiden | Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Vojvotkinja od Wessexa, Sophie, prošle godine potrošila je nešto manje, ukupno 595 tisuća kuna. Meghanina šogorica i supruga princa Williama, Kate Middleton (37) najviše voli trošiti na glamurozne haljine, a lani je na odjeću i nakit sveukupno potrošila 550 tisuća kuna.

BAFTA Film Awards 2018 - Arrivals - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Princeza Marta Louise od Norveške (47) voli se dobro odjenuti, a na svoje modne kombinacije troši manje od svojih prethodnica i ostalih dama s kraljevskih dvora. Tako je prošle godine Marta potrošila 420 tisuća kuna. 

Royal Wedding - Arrival Westmister Abbey | Autor: Ballesteros/DPA/PIXSELL Foto: Ballesteros/DPA/PIXSELL

Britanska princeza Beatrice (30) voli jednostavnu i ne okreće se samo dizajnerima, a to se vidi i po njezinom trošenju na odjeću. Ona je prošle godine na odjevne predmete potrošila 'tek' 380 tisuća kuna, što nije malo, ali je ipak znatno manje od ostalih princeza i vojvotkinja iz spomenutog istraživanja. 

Komentari (67)
  • Da su probale same zaraditi, bi bile malo drukcije oblecene. Lako je s tudjim po stolu lupati...

    13. 1. 2019,   19:30
  • troši pare poreznih obveznika pa ne zna za mjeru ko ni ovi s markovog trga...lako se kite tuđim perjem

    13. 1. 2019,   19:16
  • Obicne besposlicarke koje trose novac britanskih poreznih obveznika. Ako ne smeta njima, meni jos manje.

    13. 1. 2019,   19:44