Obavijesti

Show

Komentari 32

Rastu tenzije među Ljubinim curama, a bilo je uvreda i suza

Rastu tenzije među Ljubinim curama, a bilo je uvreda i suza
18

Niti kod farmera Jovana nije bilo puno bolje. 'Što ću se ja buditi u šest ujutro, neću ustajati tako rano i čistiti štalu', rekla je ljutita Marija, a s njom su se složile i ostale kandidatkinje

VIDEO

Kako su djevojke sve duže na farmama svojih odabranika, tako su i tenzije među njima sve veće. Nova epizoda 'Ljubav je na selu' tako je donijela nove svađe i nesuglasice među kandidatkinjama, a nije nedostajalo ni ogovaranja. Posebno je 'zabavno' bilo kod farmera iz Metkovića. 

Pokretanje videa...

01:34

Romantičar Ljubo svojim se djevojkama pohvalio dalmatinskim ribljim specijalitetima, ali je šala jedne od njegovih kandidatkinja izazvala prvu veliku raspravu. Romantična večera u samo nekoliko sekundi pretvorila se u verbalni sukob među Ljubinim djevojkama.

RTL/Screenshot

- Ja mislim da je Violeta već uhvatila Ljubina soma - našalila se Vera, ali njezina šala nije baš svima bila smiješna. 

- Budi dama, kako mi to možeš napraviti. Što meni to treba, da me se naziva ku***m jer imam djecu s dva različita muškarca. Spušta mi stalno lagano, dosta mi je. Što to meni treba - komentirala je Violeta koju je šala jako uvrijedila. Veri nije bilo jasno u čemu je toliki problem. Među djevojkama su pale teške riječi, a Violeta je Veru čak optužila da je već spavala s Ljubom.

RTL/Screenshot

Kod Jovana jutarnje buđenje nije dobro prošlo, a posebno je ljuta bila Marija koja se nije stigla naspavati.

- Što ću se ja buditi u šest ujutro, neću ustajati tako rano i čistiti štalu - bila je ljutita Marija, a Sanja je zaključila da se među ostale djevojke ne uklapa previše.

Victorijina ispovijest: 'Drugi se rugaju, mene to uopće ne dira'
Victorijina ispovijest: 'Drugi se rugaju, mene to uopće ne dira'

- Ne uklapam se među ostale cure, ali to me niti ne zamara previše - komentirala je Sanja. Tenzije su se osjetile i nakon buđenja, a Jovan se ljutio na cure zbog njihovih loših vještina oko brige i čuvanja životinja.

RTL/Screenshot

- To trči, to skače, to jede, to nikad krenuti. ne sviđa mi se. Više se mi tjeramo nego krave - na kraju je zaključila Marija, a Victoria je iskoristila vještinu pljeskanja kako bi pokušala privući krave. Nažalost, to joj baš i nije lako polazilo za rukom. 

- Krave su došle kući, cure su večerale. Ali, na selu nema odmora - rekao je Jovan pa je kandidatkinjama zadao još zadataka u vrtu i oko kuće.

RTL/Screenshot

Kod farmera Marka atmosfera je ipak bila nešto opuštenija, on je svoje djevojke odlučio provozati na skuteru. Rasemi i Mili to je bilo prvi put u životu da su uopće i sjele na motor, a novo prijevozno sredstvo nije se baš svidjelo Kseniji jer je, kako kaže, nedavno imala neugodno iskustvo. 

Farmer Boris svoje je djevojke jedva nagovorio da ustanu i krenu raditi na farmu, a ni one nisu bile previše oduševljene ranim buđenjem. Nisu imale vremena za šminkanje, a to je posebno razljutilo kozmetičarku Anu-Paulu koja je brzo otrčala u kupaonicu kako bi se što brže spremila za novi radni dan.

RTL/Screenshot

Pale su i teške riječi između farmera i njegove zlatne djevojke za koju je već ranije priznao da mu se od svih ostalih kandidatkinja najviše sviđa

- Nemoj me živcirati, ideš mi na živce. To sam ti već rekla. Ideš mi na živce jer si dosadan i pitaš glupa pitanja. Stalno nešto ispituješ bez veze - odbrusila mu je oštro Ana-Paula koja je zaključila kako se Boris, inače šutljiv, u njezinoj blizini nikako 'ne gasi'. Curama je prigovarala i Borisova teta Jelena.

- Ne treba ti toliko šminke, ionako će ti se razmaziti od znoja i svega. Naradit ćeš se ti ovdje, bolje ti je bez šminke - rekla je Borisova tetka i zaključila da je Ana-Paula prevelika šminkerica za njezinog nećaka.

- Ne vjerujem da Ana-Paula uopće želi biti na farmi i raditi na farmi - dodala je zazočarana Borisova teta.

RTL

I dok su se druge djevojke svađale i prepucavale s farmerima ili jedne s drugima, Draganove cure odlučile su 'zakopati' ratnu sjekiru i pomiriti se nakon svađe koju su zbog rasporeda spavanja imale dan ranije. Tada je kandidatkinja Mira bila toliko ljuta da je u jednom trenutku skoro i otišla s farme. 

RTL

- Baš sam u krizi sad. Zbog tih scena išla bih kući. Pod*ebava me se na neki način - jadala se Mira nakon što joj je Monika rekla da će svi spavati u istom krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge